سعید ملایی بعد از پناهندگی در آلمان چه گفت؟

جودوکار سابق تیم ملی ایران که با تازگی در آلمان پناهنده شده، گفت که پس از حل موضوع پناهنگی برای کسب مدال در المپیک تمرکز خواهد کرد.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، سعید ملایی دارنده مدال طلای جهان که پس از پایان رقابت های قهرمانی جودوی جهان ۲۰۱۹ در ژاپن از بازگشت به ایران خودداری کرد و راهی آلمان شد، رسما در آلمان پناهنده شد. این در حالی است که او هیچ مشکلی برای بازگشت به کشور نداشت و در سناریویی با هدایت فدراسیون جهانی جودو باعث تعلیق جودوی ایران شد.
سعید مولایی پس از اعلام پناهنگیاش در آلمان در گفتوگویی با سایت فدراسیون جهانی جودو گفت: خیلی خوشحال هستم و میخواهم از تمام کسانی که در این دوران سخت به من کمک کردند از صمیم قلبم تشکر کنم. حالا می توانم روی جودو تمرکز کنم تا برای رویدادهای بعدی و المپیک آماده شوم.

به گزارش ایسنا، پناهندگی سعید مولایی در آلمان در حالی منتشر شده که او بعد از رقابتهای جهانی ژاپن هیچ گاه از قصد خود برای پناهنگی سخن نگفته بود و تصمیم داشت زیر پرچم کمیته بین المللی المپیک در المپیک ۲۰۲۰ توکیو مبارزه کند.
فدراسیون جهانی جودو اخیرا فدراسیون ایران را به دلیل آنچه که عدم رعایت منشور المپیک در رقابتها خوانده از انجام هرگونه رقابتی در عرصه قارهای و جهانی محروم کرده است.

من کشتی میگرفتم توی اندیمشک بدون امکانات فقط از جون خودمون مایه میذاشتیم
تو مطمنم یروز هم ورزش نکردی که اینو میگی
همیشه تو توهم سیر میکنین
در چه سناریویی دقیقا؟؟
یک سوال؟
واقعا اگر همه مردم شرایط و اجازه خروج از کشور داشتند، چند نفر در ایران می ماند؟؟؟؟؟؟
امثال اونایی که درآون شرایط سخت جنگ ازکشوردفاع کردندحالاهم هستندوتاپای جان ایستاده وازمملکت وشرف وکیان خوددفاع خواهندکرد
بصورت کاری به بوداپست
با اینکه تخصص و سابقه کاری و تحصیلی لازم رو داشتم هیچ اداره ای حاضر به استخدام من نشد. یادم هست یکی از اداره جات با اینکه پست خالی داشتند اون مورد رو دادن به پسر فوق دیپلم معاون سابق اداره. پست مهندس ناظر
پارتی پول و ژن خوب نداری از ایران برو. چون هر جا باشی کمتر از ایران احساس غربت میکنی
هرکسی مشکل نظام وظیفه نداشته باشد می تواند پاسپورت بگیرد و برود.
خیلی ها را هم بنده دیده ام که رفته اند و دست از پا درازتر برگشته اند.








