ابتکار"خلیج فارسی" یک ایرانی در استکهلم
استکهلمیان – شهروندانی که گذرشان به خیابان "سوه آ وگن" در مرکز شهر استکهلم افتاده است یقینا بی تفاوت از کنار تابلوی بزرگی که نام "خلیج فارس" با حروف درشت بر آن نقش بسته نگذشته اند. بدون شک این بزرگترین تابلوی "خلیج فارس" است که اینچنین در یکی از مرکزی ترین خیابانهای استکهلم در مقابل دید هزاران رهگذر به نمایش گذاشته شده است. کار کار ایرانی است؟ بدون شک!
امیر محسنی مدیر ایرانی تبار آژانسهای مسافرتی "رسه سنتروم" در این رابطه می گوید: "چندی پیش در اسپانیا بودم و در یک گالری نقاشی تابلویی نظرم را جلب کرد که با اسم "خلیج ع رب ی" به معرض فروش گذاشته شده بود. به دقت به آن تابلو خیره شدم و دیدم که یک تابلوی نقاشی از حدود جغرافیایی منطقه خلیج فارس است که در آن خلیج فارس با نام جعلی معرفی شده, نام همه کشورهای عربی منطقه در آن به تصویر کشیده شده و نام ایران نیز بصورت کامل حذف شده بود. این تابلو که در اندازه یک متر در یک متر نقاشی شده بود به قیمت 10 هزار یورو (حدود 120 هزار کرون) به معرض فروش گذاشته شده بود و به گفته مسئول گالری, نقاش آن قبلا 16 تابلوی مشابه را به خریدارانی که عموما از شیوخ ثروتمند عرب بودنده اند فروخته است".
دیدن این تابلو جرقه ایده ای بود که امیر محسنی پس از بازگشت به استکهلم به مرحله اجرا درآورد. وی در این باره می گوید: " دیدن این تابلوی نقاشی و تلاشی که با هدف جعل نام خلیج فارس در گوشه و کنار جهان صورت می گیرد مرا به این فکر انداخت که ما ایرانیان نیز باید در این رابطه فعالتر شویم. به یادم افتاد که روزانه حدود 10 هزار نفر از مقابل محل کار من در استکهلم عبور می کنند و علاوه بر آن سرنشینان اتومبیل هایی که در چهار راه در مقابل چراغ قرمز توقف می کنند به تابلوهای ما نیز نگاه می اندازند. پس اگر نام خلیج فارس را با بزرگترین حروف ممکن بصورت تابلویی نصب کنم نام خلیج فارس هر روزه در مقابل دید حدود 10 هزار نفر از شهروندان استکهلم قرار خواهد گرفت".
امیر محسنی اضافه می کند: "تنها مشکل آن بود که بهانه ای جهت بالا بردن نام خلیج فارس در تابلوهایمان پیدا کنیم. سرانجام علی رغم اینکه ما به آن منطقه فروش بلیط نداریم اما تصمیم گرفتیم به زبان سوئدی بر روی تابلو بنویسیم: مسافرت های مخصوص به خلیج فارس!"
این ایده امیر محسنی تنها در حد ایده باقی نماند. او به ایده خود جامع عمل پوشاند و تابلوی بزرگ مزین به نام خلیج فارس اینک در خیابان "سوه آ وگن" استکهلم نگاه هر رهگذری را بسوی خود جلب می کند. اما امیر محسنی پیامیی برای دیگر مدیران و صاحبان شرکت ایرانی تبار در استکهلم, سوئد و دیگر نقاط جهان نیز دارد:
"امید من آنست که همه دیگر مدیران و صاحبان شرکت ایرانی در استکهلم و دیگر شهرهای سوئد نیز دست به اقدامی مشابه بزنند تا نام خلیج فارس در اعماق ذهن همه سوئدی ها نقش بسته و برای همیشه جاودان بماند. همه می توانند بمانند اما برای به نمایش درآوردن نام خلیج فارس بهانه ای پیدا کنند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
دمت گرم
خیلی خوب میشد اگر تصویرش رو هم میگذاشتید
دمت گرم ایول
الحق که شیر مادرت حلالت باد. به نظر من هر ایرانی ، در هر کجای جهان و فارغ از هر دین و مذهب و گرایش ، بایستی مانند این مدیر مبتکر ، برای پاسداری از آب و خاک میهنش از هر کاری که میتواند انجام دهد ، کوتاهی ننماید . تا نام ایران و این خلیج همیشه فارس تا ابد از دست دشمنان این مرز پر گهر محفوظ بماند .
واقعا دست مریزاد
باز هم به غیرت ایرونیای خودمون.
واقعا آفرين بر اين بزرگ مرد ايراني تبار.
درود وسپاس برتو ایرانی غیرتمند
آژانس رسه سنتروم با مديريت آقاي امير محسني در 10 سال اخير از جمله مراكزي است كه تاثيربسيار زيادي در ايجاد تسهيلات مسافرتهاي هوائي جهت ايرانيان مقيم سوئد به كشور عزيزمان ايران داشته است.
بنام خدا
اینهم نوعی دفاع از تمامیت ارضی است از نوع نرم افزاری آن درود بر محسنی دولت موظف است این فرد میهن پرست را ازطریق رسانه های داخلی وبین المللی به همه معرفی وتشویق کند تا {نهضت دفاع از خلیج فارس }گسترش یافته وفراگیر شود
نقش سفارتخانه ها كه مسئوليت اصلي بردوششان است پس چي؟!
ايراني غيرتمند تشكر تشكر
به این ایرانی باید احسن گفت و او را تحسین کرد و به او برای پیشبرد این ایده کمک کرد .
درود بر تو آقای امیر محسنی عزیز .
از راه دور دستت را می بوسم و به تو افتخار می کنم ...
زنده باد خلیج همیشه فارس
واقعا باید بر این انسان شریف آفرین گفت
احسنت بر اين هموطن ايراني وغيرت ايراني اش
خوبست مشابه اين كارها سرمشق ايرانيان مقيم كشورهاي حاشيه خليج هميشه فارس نيز باشد
آفرين به غيرت ايراني، بعضي ها ياد بگيرند
ای ول بابا بالاخره ا یک ایرانی با غیرت دیدیم
آفرين بر اين وطن پرست.
همه می دانیم که زبان فارسی سومین زبان رایج در اینترنت است. بهتراست که یک روز را در یک ساعت مشخص همه ایرانیان در سراسر جهان ئر وبلاگ هایشان مام خلیج فارس را به زبان های مختلف و از جمله انگلیسی بنویسند. به این ترتیب نام خلیج فارس در اینترنت دیگر محو نخواهد شد.
یک روز بنام روز وحدت ملی
یک عرب ایرانی
زنده باد
خدا پدرشو بیامرزه..غیرتش از خیلی اقایان پر مدعا بیشتره..!
بازم اي ول به شما مردم
ما كه از مسؤلا چيزي نديديم
نوکر همچین فرد میهن پرست هم هستیم.
پاینده باد ایران
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.