آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

يك مقام ارشد القاعده عراق كشته شد

سخنگوي ارتش عراق گفت كه «احمد العبيدي»، يكي از فرماندهان عمليات شبه‌نظاميان در جريان عمليات مشترك نيروهاي عراق و آمريكايي در نينوا كشته شد/العبيدي فرمانده عمليات شبه‌نظاميان در استان‌هاي كركوك، صلاح‌الدين و نينوا بوده است.

مقام‌هاي رسمي عراق اعلام كردند كه يكي ديگر از رهبران محلي القاعده سه‌شنبه ‌ـامروزـ هم‌زمان با ادامه عمليات نيروهاي آمريكايي و عراقي براي اعمال فشار بر اين گروه شبه‌نظامي كشته شد.

به گزارش ايلنا به نقل از آسوشيتدپرس، «قسيم الموسوي»، سخنگوي ارتش عراق گفت كه «احمد العبيدي»، يكي از فرماندهان عمليات شبه‌نظاميان در جريان عمليات مشترك نيروهاي عراق و آمريكايي در نينوا كشته شد.

موسوي افزود كه العبيدي فرمانده عمليات شبه‌نظاميان در استان‌هاي كركوك، صلاح‌الدين و نينوا بوده است.

بنا بر اين گزارش، العبيدي بعد از آن‌كه درخواست‌ نيروهاي امنيتي براي خروج از منزل خود را نپذيرفت بر اثر تيراندازي در داخل منزلش كشته شد.

از طرف ديگر، در اثر انفجار بمب كنار جاده‌اي در شهر غربي «هيت» يكي از نيروهاي پليس و راننده وي جان خود را از دست دادند.

در جريان بمب‌گذاري در شهرهاي الرمادي و بغداد نيز هفت نيروي پليس و چهار شهروند عادي كشته شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.