بزرگراه اهواز - ماهشهر بسته شد

رییس پلیس راه خوزستان گفت: بزرگراه خلیج فارس در مسیر اهواز به ماهشهر به دلیل حریق لاستیک‌های یک دستگاه تانکرحمل سوخت تا اطلاع ثانوی مسدود می‌باشد.
کد خبر: ۹۴۵۴۳۶
|
۳۰ آذر ۱۳۹۸ - ۰۲:۴۶ 21 December 2019
|
13837 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سرهنگ رضا دولتشاهی جمعه شب اظهار داشت: مسیر رفت بزرگراه خلیج فارس به دلیل آتش سوزی لاستیک‌های یک دستگاه تانکر حامل گاز مایع که در ۲۰ کیلومتری این بزرگراه رخ داده است تا اطلاع ثانوی مسدود می‌باشد.

وی ادامه داد: آتش سوزی لاستیک‌های این تانکر خسارت جانی نداشته و با حضور به موقع نیرو‌های آتش نشانی حریق کنترل شده و از انفجار تانکر جلوگیری به عمل آمده است.

سرهنگ دولتشاهی ادامه داد: پس از اطمینان کامل از ایمنی در تردد، این مسیر بزرگراه بازگشایی خواهد شد.

بزرگراه خلیج فارس از محور‌های اصلی و مهم مواصلاتی ترانزیت در شرق شهرستان اهواز است که مسیر تردد خودرو‌های حامل سوخت و سایر مواد غذایی، غلات و صنعتی به بنادر ماهشهر، امام خمینی (ره) و... می‌باشد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟