آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
3بازدید
۱

براي چندمين‌بار شفافيت آزمون دستياري زير سوال رفت

همه ساله پس از برگزاري آزمون دستياري پزشكي پاسخ‌نامه هر فرد از سوي مسئولين برگزاري آزمون اسكن و به ايميل شخصي داوطلب ارسال مي‌شد، اما امسال هيچ پاسخ‌نامه‌اي از سوي مسئولان به هيچ‌كس ارسال نشده است.

بيش از 100 نفر از شركت‌كنندگان آزمون دستياري پزشكي وزارت بهداشت صبح امروز با تجمع در سالن اصلي و در ورودي اين وزارتخانه نسبت به نحوه اعلام و تاخير در اعلام نتايج اين آزمون اعتراض و خواستار شفافيت و تجديدنظر در نتايج اين آزمون شدند.

به گزارش خبرنگار ايلنا، اين شركت‌كنندگان كه همگي جز شركت‌كنندگان آزمون دستياري پزشكي وزارت بهداشت بودند با مطرح كردن شعارهايي خواستار ارائه توضيحات از سوي وزير بهداشت و مسئولين اين وزارتخانه در رابطه با علت تاخير در ارسال كارنامه‌ها، اصلاحيه‌ آزمون و تغييرات چشمگير برخي رتبه‌ها شدند.
يكي از تجمع‌كنندگان در اين رابطه در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا گفت: همه ساله پس از برگزاري آزمون دستياري پزشكي پاسخ‌نامه هر فرد از سوي مسئولين برگزاري آزمون اسكن و به ايميل شخصي داوطلب ارسال مي‌شد، اما امسال هيچ پاسخ‌نامه‌اي از سوي مسئولين به هيچ‌كس ارسال نشده است كه قطعا شفافيت برگزاري اين آزمون را زير سئوال مي‌برد.
ديگر شركت‌كننده آزمون دستياري دليل عدم شفافيت برگزاري اين آزمون و نحوه اعلام نتايج را عجله وزارت بهداشت در برگزاري آزمون دستياري عنوان كرد و افزود: سال گذشته كارنامه‌ها طي 10 روز به داوطلبان ارسال شد كه اين در حالي است كه امسال ارسال كارنامه 47 روز طول كشيده است و اصلاحيه آزمون نيز سال قبل طي چهار روز ارسال شد كه امسال تا 12 روز طول كشيد.
به گزارش خبرنگار ايلنا، تجمع‌كنندگان در ساعات اوليه صبح در مقابل درب ورودي اصلي وزارت بهداشت تجمع كردند كه در ادامه وارد سالن اصلي اين وزارتخانه شدند و با ارائه شعارهايي خواستار رسيدگي به شكايات خود از سوي وزير و مسئولين وزارت بهداشت شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مریم۱۳۸۹/۰۲/۰۱ ۲۰:۲۶

بنده پزشک عمومی هستم که امسال در امتحان شرکت کردم.نتایج به هیچ عنوان قابل قبول نیست.چطور ممکن است سطح سواد پزشکان طی یک سال اینقدر جهش داشته باشد.نمرات ورتبه ها همخوانی ندارد وهیچ چیز جز تخلفی بسیار بزرگ ان را توجیه نمیکند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.