آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

وزیر دفاع آمریکا تعطیلات کریسمس خود را لغو کرد

وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد که در پی ترور سردار سپهبد سلیمانی، تعطیلات سال نوی میلادی خود را لغو کرده است.

وزیر دفاع آمریکا تعطیلات کریسمس خود را لغو کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مارک اسپر، وزیر دفاع آمریکا با اشاره به حمله تروریستی صبح امروز آمریکا در خاک بغداد که منجر به شهادت قاسم سلیمانی شد، به خبرگزاری رویترز اعلام کرد که در پی افزایش تنش‌ها با ایران، تعطیلات سال نوی میلادی خود را لغو کرده است.

به گزارش ایسنا، پنتاگون، بامداد امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد که سردار سپهد سلیمانی را به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا در فرودگاه بغداد ترور کرده است.

صبح امروز، خبر شهادت سردار سلیمانی در بیانیه‌ای از سوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران هم تایید شد.

شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران در خصوص این اقدام جنایتکارانه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد: جنایتکاران با انتقام سخت منتقمین خون سردار سلیمانی در زمان و مکان مناسب روبرو خواهند شد.

شورای امنیت سازمان ملل نیز چند ساعت پس از به شهادت رسیدن سردار سلیمانی، یک جلسه غیر علنی درباره تحولات خاورمیانه تشکیل داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.