آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
1بازدید

دبیرکل مجمع خیرین سلامت مطرح کرد.

خطر افزایش مقاومت میکروبی در کشور

دبیرکل مجمع خیرین سلامت کشور با بیان اینکه ایران در رتبه بالایی در مصرف آنتی‌بیوتیک قرار دارد، گفت: این موضوع سبب ایجاد مقاومت دارویی شده و افزایش مصرف آنتی بیوتیک موضوعی نگران کننده است.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، حسینعلی شهریاری، در نهمین کنگره تخصصی و سومین کنگره بین‌المللی کنترل عفونت و استریلیزاسیون و مواد و تجهیزات پزشکی با تبریک و تسلیت شهادت سردار سلیمانی و تسلیت به خانواده جان باختگان حادثه سقوط هواپیما، گفت: گرفتن انتقام سخت از آمریکا یک مزیت بود که نشان دهیم ایران یک ابر قدرت است و کسی اجازه تعرض به این کشور را نخواهد داشت.

وی همچنین با اشاره به افزایش مقاومت میکروبی در کشور بیان کرد: روزانه شاید صد‌ها نفر با وجود تمام تلاش‌های کادر ارائه خدمات، جان خود را به علت عفونت‌های بیمارستانی از دست دهند که با اشغال متوسط ۳ تا ۵ روزه تخت‌های بیمارستانی، این روند هزینه‌های زیادی هم به حوزه سلامت کشور وارد می‌کند.

شهریاری افزود: ایران در رتبه بالایی در مصرف آنتی‌بیوتیک قرار دارد که این موضوع سبب ایجاد مقاومت دارویی شده است و با توجه به اینکه هر روز یک میکروب جدید با اشکال مختلف به وجود می‌آید، افزایش مصرف آنتی بیوتیک موضوعی نگران کننده است.

وی در ادامه بر اهمیت لزوم استرلیزاسیون برخی اقلام مصرفی اشاره کرد و گفت: اگر روزی امکان استفاده از تجهیزات یکبار مصرف به شکل کامل وجود داشت، اما امروز دیگر این امکان نیست و نمی‌توان ولخرجی کرد، باید راه لسترلیزاسیون را یاد بگیریم.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، خاطرنشان کرد: علاوه بر آنکه باید با اقدامات مناسب اجازه ندهیم افراد بیمار شوند، باید به میزان تخصیص بودجه هم فکر کنیم. البته، همواره نه در مجلس و نه در دانشگاه‌ها به این موضوع به خوبی توجه نمی‌شود.

وی در پایان با تشکر از خیرین سلامت کشور، اظهار کرد: خیرین بیشتر در حوزه ساخت‌وساز اماکن درمانی فعالیت داشتند. در حال حاضر بهتر از این فعالیت آن است که به سمت تامین تجهیزات پزشکی سوق پیدا کند. البته این بزرگواران همواره به کمک ما آمده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۲۴ ۱۴:۳۴

یرین سلامت کشور، اظهار کرد: خیرین بیشتر در حوزه ساخت‌وساز اماکن درمانی فعالیت داشتند. در حال حاضر بهتر از این فعالیت آن است که به سمت تامین تجهیزات پزشکی سوق پیدا کند.
راه درست رفتن به سمت جلوگیری است تا درمان

ناشناس۱۳۹۸/۱۰/۲۴ ۱۴:۳۳

ایران در رتبه بالایی در مصرف آنتی‌بیوتیک قرار دارد که این موضوع سبب ایجاد مقاومت دارویی شده است
برای این مورد طب سنتی راه حل های بسیار خوبی دارد

هی داد بیداد۱۳۹۸/۱۰/۲۴ ۱۴:۲۸

مشکل انجاست که پزشکان بی رویه و بدون اعتماد به جواب آزمایشگاه دارو تجویز میکنند دلیل بی اعتمادی به آزمایشگاه هم بخاطر آنست که متخصصین پاتولوژیست به جای میکرب شناسها بخاطر پول مسئول فنی آزمایشگاهها هستند بدون آنکه تخصصی در این زمینه داشته باشند مردم بیچاره هم که بیخبر

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.