آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

واکنش عبدالمهدی به حمله به سفارت آمریکا در بغداد

نخست وزیر عراق با صدور بیانیه‌ای حمله موشکی به سفارت آمریکا در بغداد را محکوم کرد.

واکنش عبدالمهدی به حمله به سفارت آمریکا در بغداد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از بغداد الیوم، عادل عبدالمهدی، نخست وزیر عراق در این بیانیه گفت: مجددا با شلیک چندین موشک به سفارت آمریکا به یک هیئت دیپلماتیک خارجی تعرض شد. ما چنین اقدامات خارج از قانون را رد و محکوم می‌کنیم. چنین رفتار‌های زشتی باعث تضعیف دولت می‌شود، به حاکمیت عراق لطمه وارد می‌کند و باعث شکستن حرمت هیئت‌های دیپلماتیک در کشور ما می‌شود.

وی در ادامه افزود: هدف قرار دادن سفارت آمریکا، عراق را به میدان جنگ مبدل می‌کند. به نیرو‌های عراقی دستور داده‌ایم تا پراکنده و مستقر شوند و به منظور جلوگیری از تکرار چنین حملاتی، اقدامات لازم را اتخاذ کنند و عاملان شلیک این موشک‌ها را دستگیر کنند تا در دادگاه مجازات شوند. چنین رفتار‌های شخصی و غیرمسئولانه‌ای باعث می‌شود تا عراق تاوان پیامد‌های خطرناک آن را پس دهد و به منافع ما ضرر وارد شود و رابطه ما با کشور‌های دوست خدشه دار شود و باعث می‌شود عراق به میدان جنگ تبدیل شود به ویژه این که دولت از طریق قانونی و پارلمان خواستار خارج شدن نیرو‌های خارجی از عراق شده است.

عبدالمهدی تصریح کرد: دولت عراق از تمامی هیئت‌ها و اماکن دیپلماتیک حمایت می‌کند و اقدامات قانونی لازم را انجام خواهد داد.

وی گفت: از تمامی طرف‌های مسؤول می‌خواهیم که جهت اجرای تعهدات عراق تلاش کنند و به ما کمک کنند تا مانع چنین اقداماتی بشویم که نتایج ناخوشایندی برای عراق به دنبال دارند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.