آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
5بازدید

دردسر بزرگ این روز‌های پایتخت

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه موتورسیکلت‌ها درتهران ۸ برابر خودرو‌ها آلودگی تولید می‌کنند، گفت: عدم مدیریت موتورسیکلت‌ها در پایتخت دردسرساز شده است.

دردسر بزرگ این روز‌های پایتخت

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، مجید فراهانی، عضو شورای شهر تهران درباره آلودگی ناشی از تردد موتورسیکلت‌ها اظهارداشت: یکی از مشکلات شهر تهران که باعث آلودگی هوا و ترافیک می‌شود، عدم مدیریت در حمل و نقل موتورسیکلت‌ها است که این موضوع سبب دردسر در پایتخت شده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۶ هزار موتورسیکلت در سطح شهر تهران شماره گذاری شده است، عنوان کرد: اغلب این موتورسیکلت‌ها فرسوده هستند و هر موتورسیکلت بین ۷ تا ۸ برابر یک خودرو آلودگی ایجاد می‌کند، لذا نباید در کنار فرهنگسازی برای افزایش ایمنی و کاهش تصادفات موتورسیکلت، از مناسب سازی این وسیله نقلیه غافل شویم.

عضو شورای شهر تهران افزود: در بسیاری از کشور‌ها مساله رفت و آمد موتورسیکلت‌های فرسوده را محدود کرده‌اند و مالیات کلانی برای آن تعیین شده است.

فراهانی با تأکید براینکه فرهنگ موتورسواری به نحو مناسبی در سطح شهر تهران ترویج نشده است، اظهار کرد: به همین دلیل شاهد تجاوز موتورسیکلت‌ها به حریم پیاده روها، حرکات نمایشی در سطح معابر و عدم رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی از سوی موتورسواران هستیم.

وی افزود: تردد در جهت مخالف خیابان‌های یک طرفه و استفاده نکردن از کلاه ایمنی نیز از جمله خطراتی است که در درجه اول امنیت خود این عزیزان را به خطر می‌اندازد. از این رو کمپین «موتورسوار خوب» در راستای فرهنگسازی با تضمین تداوم فعالیتش می‌تواند بسیار موثر واقع شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۵:۰۶

سر چشمه شاید گرفتن به بیل چو پر شد نشاید گرفتن به پیل

الآن شروع به اصلاح کنید بهتر از ساعت دیگر است؛ البته شرط آن درست کار نمودن سایر اجزاء سامانه رفت و آمد و دیگر سامانه های مرتبط است.

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۴:۴۱

موضوع فقط آلودگی هوای ناشی از موتورسیکلت ها نیست. مهم تر از اون آلودگی روانی ناشی از این افسارگسیختگی بی پایان موتورسیکلت هاست که به همین راحتی در سطح شهر به قوانین راهنمایی و رانندگی بی اعتنایی می کنند و برخوردی هم با آنها نمی شود. عبور موتورسیکلت با سرعت سرسام ور از چراغ قرمز و حرکت در خلاف جهت خیابان ها و بزرگراه ها با امنیت روانی من و شما مرتبط ست و فقط یک پدیده بی نظم اجتماعی نیست. من شخصا از این افراد موتورسوار بسیار دلخورم که در یک جامعه انسانی، اینطور بی محابا فانون شکنی کرده و به حقوق دیگران تجاوز می کنند.
حسابشان با خدا و ترازوی عدالت او.

حسین۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۴:۰۷

این بنده های خدا اگر پول داشتن که مالیات بدن میرفتن ماشین میخریدن یا یک موتور نو
سوء مدیریت خودتون را گردن موتورسیکلت سوارها نندازید لطفا

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۴:۰۲

به نظر من نیروی انتظامی اراده و اقتدار لازم را در برخورد با این حجم موتور سیکلت بسیار بسیار متخلف ندارد- خیابانها- اتوبانها- پیاده رو ها- ورود ممنوع ها- خطوط ویژه- همه و همه جولانگاه موتورسورانی شده که به هیچ هیچ قانون و قاعده ای پایبند نیستند و جان و امنیت مردم و زن و بچه های ما رو به خطر انداختند
اتوبان را در مسیر برعکس میایند- حتی رمپ های خروجی اتوبانها را بر عکس بسمت ماشین ها میایند- بازار و چراغ برق و لاله زار دقیقا خیابانهای وحشت است و کاملا بحال خود رها شده اند
قصه کیف و موبایل زنی ها که جای خود دارد
لازم است وقتی نیروهای نظامی مقتندر ما می توانند داعش را نابود کنند اینجا در مقابل نیمه داعشی های موتور سوار ار خود اقتدار بیشتری نشان دهند

مجید۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۵:۰۷

دقیقاً یه حرکت جهادی نیاز داره از طرف راهنمایی و رانندگی

محمد۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۴:۰۰

موتور سوار خوب؟؟؟؟؟؟؟؟
مکه داریم؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۵۱

تا حالا کدوم مسکل با این کمپینهای شعاری حل شده که لسه به حل معضلی به این پیچیدگی امیدوار بود. در مناطق مرکزی تهران نمیشه راه رفت از دست موتورهای قانوون شکن

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۴۷

موتور سواری که اتوبانو خلاف میره باید زد و رفت ، قانون باید اینکارو آزاد کنه

سعید۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۴۴

با سلام ، همه امور مهم را 40 ساله رها کردید، فرهنگ سازی نکردید، زیر ساخت درست نکردید و ........
نتیجه اش دقیقا همین می شود.
با تشکر

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۴۲

اگر موتور سیکلت رو برقی می کردید دیگه اینهمه آلودگی جز ترافیک شاهد نبودیم

مجید۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۵:۰۶

باید همه وسایل نقیله بویژه خودرو ها برقی بشه

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۴۰

کمپین به درد خودتون میخوره شما موتورسیکلت هاروبا قیمت واقعی و استاندارد جهانی به دست مصرف کننده برسون اونوقت ببین موتورسوارها باز هم نیاز به فرهنگ سازی دارن یا نه! موتوری که برج هشت پارسال 14 میلیون بوده الان چرا باید 34 میلیون باشه ؟؟؟؟ چرا برای خودرو هزارتا کمیسیون و شورا وجود داره تا قیمتش برای مصرف کننده واقعی باشه ولی موتورسیکلت کاملا باند بازی و مافیایی هست؟

مجید۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۵:۰۵

حالا نه اینکه قیمت خودروها واقعی شده

محمد۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۳۳

مشکلات ترافیکی ورود به حریم بقیه خودرو، حرکات مارپیچ، عبور کردن از لای خودرو ها که منجر به خط انداختن آنها می شود بخصوص پیک موتوری ها و پیتزا برها که یک باکس آهنی هم پشت موتور دارن و بدون توجه به بقیه حرکت میکنند، صداهای ناهنجار بخصوص در محله های خلوت که صدای اگزوز بعضی موتورها واقعا غذاب آور است ... بهتر است مدیریت دقیق جهت این موضوع انجام شود

مجید۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۲۸

من مشکلی ندارم ؛ یه موتور برقی اصل تایوان بهم بدین نامردم اگه خودم موتور بنزینی رو تحویل شما ندم.
دهنت همه رو سرویس کردین حالا نوبت رسیده به موتوری های بدبخت؟

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۱۵

معاینه فنی رو به تمام وسایط تولید کننده آلودگی تعمیم دهید .

سوراخی۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۰۹

مجید جان .دلبندم .تعارف نکن برو سر اصل مطلب (مالیات)....اصلا توی شورا مطرح من سوراخ هر چیز دودزا رو ببندن.

سعید۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۳:۰۸

از همه بدتر موتورهای با پلاک مخدوش که کاملاً ایجاد مشکل امنیتی میکنن.

میثم۱۳۹۸/۱۱/۱۶ ۱۲:۵۸

همه این ها به خاطر بی توجهی ماموران راهنمایی و رانندگی در برخورد با متخلفین هست و این بی توجهی متخلفین رو هر روز گستاخ تر می کنه. به طوری که همه راکبین وسایل نقلیه جلوی چشم پلیس هر نوع خلاف رانندگی که امکان داره انجام بشه رو انجام می دهند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.