مرگ یک زن مشکوک به کرونا در تهران
همزمان با مرگ زنی میانسال در یکی از بیمارستانهای پایتخت که مشکوک به بیماری کرونا بود، تحقیقات در این باره آغاز شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه ایران، ساعت ۱۱:۳۰ دوشنبه ۲۱ بهمن، مسئولان یکی از بیمارستانهای پایتخت در تماس با ۱۱۰ از مرگ مشکوک زنی ۶۳ ساله خبر دادند.
با اعلام این خبر تحقیقات از سوی مأموران کلانتری ۱۸۱ وردآورد آغاز شد. بر اساس بررسیهای اولیه و طبق اظهارات کادر درمانی این بیمارستان احتمال میرود که این زن مبتلا به بیماری کرونا بوده و بر اثر همین بیماری جان باخته است.
بدین ترتیب با انتقال جسد وی به پزشکی قانونی تحقیقات با دستور بازپرس آغاز شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
با 35 سال سابقه اعلام میکنم که از لحاظ علمی و انتگرال امکان نداره ویروس کرونا وارد ایران بشه.
چینی ها شانس آوردن مدیریتش دست ما نیست
این خبر بعد از راهپیمایی جالبه
عقل سالم هم خوب چیزیه!! کل دنیا گرفتارش شدند بعد ایران هیچکس نگرفته!! وزیر بهداشت با اطمینان میگه شایعس!! یعنی بیشترین مراوده و جنس از چین برای ایران میاد اون وقت یک نفر آلوده هم نداریم. دروغ هر چی بزرگتر باشه پذیرشش راحتتره. ولی زمستون میره و روسیاهی به زغال خواهد ماند.
چه جالب يهويي در اثر کرونا فوت کرد. تا همین دیروز قبل راهپیمایی خوب خوب بودا والا.
داستان کرونا در ایران:
ورود کرونا و عدم اطلاع رسانی مسئولان یا حتی بی اطلاعی مسئولان!
اپیدمی
مرگ و میر فراوان
سخنگوی بهداشت: تقصیر مردمه که وقتی بیمار بودند مخفی کردند. خدا انشالله کمک کنه (ما که کاری از دستمون بر نمی آد).
نه ماسک داریم، نه دارو، نه...
یعنی به ایران هم رسید.............. چه عجب
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.