آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
4بازدید
۰

آخرین وضعیت مهدی ترابی از زبان پزشک پرسپولیس

سایت باشگاه پرسپولیس نوشت: حقیقت، پزشک پرسپولیس گفت: سعی می کنیم ترابی را به بازی با الشارجه برسانیم.

به گزارش تابناک ورزشی، علیرضا حقیقت پزشک تیم پرسپولیس در خصوص مصدومیت مهدی ترابی در جریان بازی با الدحیل گفت: متاسفانه ترابی شب گذشته از ناحیه عضله زیر شکم ضربه شدیدی خورد به طوری که نتوانست به بازی ادامه دهد.

وی ادامه داد: ما بلافاصله کارهای درمانی را روی این بازیکن آغاز کردیم و خوشبختانه روند درمانی ترابی خیلی خوب است. او امروز دور زمین راه خواهد رفت و سعی خواهیم کرد این بازیکن را در اختیار کادر فنی قرار دهیم. حقیقت در پاسخ به این سوال که ترابی به بازی الشارجه خواهد رسید یا نه گفت: همه تلاش مان را می کنیم تا ترابی به این بازی برسد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.