آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

طرح واشنگتن علیه حشدالشعبی

محمد کریم عضو ائتلاف الفتح در پارلمان عراق امروز یکشنبه فاش کرد که آمریکایی‌ها با همکاری طرف‌های سیاسی سنی و کرد در حال احیای فرقه گرایی به منظور دور کردن الحشدالشعبی از دشت نینوا و مناطق غرب کشور هستند.

طرح واشنگتن علیه حشدالشعبی

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، «محمد کریم» توضیح داد که آمریکا در زمان کنونی با همکاری طرف‌های سیاسی سنی و کرد در حالی ایجاد یک موج جدید بر اساس فرقه گرایی و قومیت گرایی است تا از این طریق الحشد الشعبی را از دشت نینوا و مناطق غربی دور کنند.

وی ادامه داد که هدف از دور کردن الحشد الشعبی از این مناطق فعالیت مجدد گروه تروریستی داعش برای توجیه بقای حضور نیرو‌های آمریکایی در عراق است.

محمد کریم ضمن بیان اینکه این طرح شامل ایجاد موج‌های فرقه گرایی است و کشور را با توجه به وجود فرقه‌ها و قومیت‌ها به اقلیم‌های مختلف تقسیم می‌کند گفت که حضور الحشد الشعبی در مناطق غربی و هم مرز با اقلیم کردستان عراق برنامه‌های آمریکا را با شکست موجه کرده است و از گسترش داعش که آمریکا از آن به عنوان بهانه‌ای برای تحمیل حضور خود استفاده می‌کند، جلوگیری خواهد کرد.

از سوی دیگر «محمد الکنانی» عضو پارلمان عراق دیروز شنبه گفت که اقدام‌های سیاسی برای عقب نشینی الحشدالشعبی از مناطق غربی و هم مرز با اقلیم کردستان ریسک در امنیت کشور است و ائتلاف الفتح در داخل پارلمان عراق علیه این اقدام‌ها خواهد ایستاد.

پارلمان عراق به دنبال شهادت سردار قاسم سلیمانی و ابومهندس المهندس در عملیات تروریستی دولت آمریکا، پنجم دی ماه گذشته رای به اخراج نیرو‌های آمریکایی داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۸/۱۱/۲۸ ۱۰:۴۰

عراق هم ریس جمهور و ریس مجلس سنی را برکنار وقانونی بگذارند که هرقومی از عراق باامریکا علیه اهداف عراقی همسو شد عزل بشه اکنون مهمترین مشکل عراق ریس جمهور همسو با امریکایی هاست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.