آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
1بازدید

سرپرست قهرکرده استقلال تلفنی برگشت!

سرپرست تیم فوتبال استقلال که در حساس ترین شرایط این تیم را به حالت اعتراضی رها کرده بود، با یک تماس تلفنی به این تیم برگشت.

به گزارش تابناک ورزشی، سعید رمضانی سرپرست تیم فوتبال استقلال که در اعتراض به وضعیت این تیم از سمتش به صورت شفاهی استعفا داده بود و با این تیم راهی کویت هم نشد، بار دیگر و بدون نشست حضوری به استقلال برگشت. فرهاد مجیدی حامی و معرف وی بود و خودش هم ترتیب با بازگشت او موافقت کرد!

او در این‌باره به سایت رسمی باشگاه استقلال گفت: پس از صحبت‌هایی که با آقای خلیل‌زاده داشتم و جلسه‌ای که با آقای مجیدی تشکیل دادیم، قرار بر این شد که مجددا در خدمت استقلال باشم. قرار است پس از بازگشت آقای خلیل‌زاده از رشت در جلسه‌ای درباره مسائل و وضعیت تیم صحبت کنیم و امیدوارم آینده بهتری در انتظار تیم استقلال باشد و با مسؤولیت و تلاش بیشتری در قبال خواسته هواداران میلیونی این تیم ظاهر شویم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.