فعالیت اتوبوسرانی در قزوین متوقف شد

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین گفت: به منظور پیشگیری از انتشار ویروس کرونا از امروز شنبه فعالیت اتوبوسرانی قزوین متوقف شده و ۵۰ درصد کارکنان دولت دورکاری می کنند.
کد خبر: ۹۶۵۶۶۷
|
۲۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۹ 14 March 2020
|
9156 بازدید

به گزارش «تابناک»، منوچهر حبیبی در خصوص آخرین مصوبات و تصمیمات جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با کرونای استان قزوین به خبرنگار مهر گفت: شرایط بیماری کرونا در استان و کشور بسیار حاد است و همه شهروندان باید پیامدهای آن را جدی بگیرند تا کمتر آسیب ببینیم.

وی بیان کرد: برای پیشگیری از بیماری کرونا به همراهی همه مردم نیاز داریم و بهترین راهکار مقابله ماندن شهروندان در منزل و حضور نیافتن در مراکز جمعیتی و شلوغ است.

حبیبی تصریح کرد: جلوگیری از تردد شهروندان در مناطق شهری و بازار و فروشگاه‌ها از کارهای مهمی است که باید جدی گرفته شود لذا ملتمسانه از همه مردم درخواست می‌کنیم در منزل بمانند و این ویروس را خطرناک بدانند و با رعایت بهداشت فردی از انتقال آن جلوگیری کنند.

فعالیت اتوبوسرانی از امروز متوقف می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین یادآور شد: برای قطع زنجیره انتقال از امروز شنبه فعالیت خطوط اتوبوسرانی در شهر قزوین متوقف می‌شود و هیچ گونه جابجایی مسافر با حمل و نقل عمومی صورت نخواهد گرفت.

وی گفت: ۵۰ درصد کارکنان دستگاه‌های اجرایی و ادارات می‌توانند به صورت دورکاری فعالیت کنند و مدیران برای شیفت بندی نیروها و نوبت کاری باید برنامه ریزی کنند.

حبیبی اظهار داشت: هر گونه فعالیت‌های مربوط به گردشگری در استان ممنوع است و از این پس فعالیت چشمه‌های آبگرم در سراسر استان تعطیل است.

بازاریان فعالیت خود را متوقف کنند

وی در خصوص فعالیت بازار قزوین هم افزود: از بازاریان محترم استان بویژه مشاغل غیر ضروری انتظار داریم خودشان نسبت به تعطیلی واحدهای صنفی اقدام کنند تا شاهد تجمع بیشتر در بازار نباشیم.

حبیبی گفت: ساعات کار فروشگاه‌های بزرگ از ساعت ۸ صبح تا شش بعدازظهر خواهد بود و بنگاه‌های معاملاتی از هر گونه معامله ملک و مسکن بویژه از طریق شهروندان استان‌های آلوده باید جدا خودداری کنند.

وی اظهار داشت: مبادی ورودی شهر قزوین با همکاری نیروی انتظامی، جمعیت هلال احمر، دانشگاه علوم پزشکی بشدت کنترل خواهد شد بویژه افرادی که از استان‌های تهران، البرز، گیلان، قم و اراک وارد شهر شوند تست کرونا خواهند شد تا هیچ فرد آلوده‌ای وارد شهر نشود.

حبیبی گفت: همچنین ارتباط مجازی دانش آموزان با معلمان مدارس برقرار است و امیدواریم مرور دروس از طریق فضای مجازی به صورت مرتب و منظم انجام شود تا شاهد عقب مادن کودکان از تحصیل نباشیم.

معاون سیاسی امنیتی استانداری قزوین اظهار امیدواری کرد با همکاری و مشارکت مردم و ماندن در منزل و توجه به توصیه‌های بهداشتی فردی و اجتماعی بتوان از این بحران با کمترین آسیب عبور کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟