دستورهای جهانگیری به سه استاندار
معاون اول رئیس جمهور از استانداران فارس، بوشهر و کرمان خواست با بسیج امکانات و ظرفیت استان، تمام تلاش خود را برای کمک به سیل زدگان و جلوگیری از بروز خسارات بیشتر به کار گیرند.

به گزارش تابناک به نقل از مهر، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور صبح امروز (سه شنبه) در تماس تلفنی با استانداران فارس، بوشهر و کرمان، ضمن دریافت گزارش آخرین وضعیت سیل و آبگرفتگی در استانهای فارس، بوشهر و کرمان، از استانداران این استانها خواست با بکارگیری و بسیج همه امکانات و ظرفیت استان، تمام تلاش خود را برای کمک به سیل زدگان، رفع آبگرفتگی معابر و جلوگیری از بروز خسارات بیشتر به کار گیرند.
وی بسیج امکانات و آماده باش کامل نیروهای امدادی استان تا عادی شدن وضعیت را ضروری دانست و بر لزوم انجام اقدامات و تمهیدات لازم برای کاهش خسارات و آسیب به زیرساختها و منازل مردم تاکید کرد.
معاون اول رئیس جمهور همچنین در این تماسهای تلفنی از آخرین تعداد مبتلایان، بهبود یافتگان و جانباختگان بیماری کرونا مطلع شد و در جریان اقدامات صورت گرفته این سه استان برای پیشگیری، مدیریت و مقابله با کرونا قرار گرفت.
استانداران فارس، بوشهر و کرمان نیز در این تماسهای تلفنی، ضمن ارائه گزارش از آخرین وضعیت خسارات ناشی از سیل و اقدامات این استانها برای پیشگیری از بروز خسارات و کمک به سیل زدگان، به ارائه توضیحات به معاون اول رئیس جمهور در خصوص آخرین اقدامات برای پیشگیری، مدیریت و مقابله با بیماری کرونا و آخرین وضعیت بهداشتی و درمانی استانهای متبوع خود پرداختند.
*ویدئوی زیر مربوط به سیل اخیر در شهرستان رودبار جنوب است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
دلار جهانگیری! خخخخ
دستور چی داده وقتی مردم بیچاره تو بدترین وضعیت هستند؟
از کدام جزیره دستور فرمود
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.