ادعای روسیه درباره ساخت دارو برای بیماران مبتلا به کرونا
آژانس فدرال پزشکی و بیولوژیک روسیه مدعی شد که موفق شده با توجه به توصیههای کارشناسان سازمان بهداشت جهانی، دارویی را برای مداوای بیماری کرونایی در این کشور بسازد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از خبرگزاری دولتی تاس روز شنبه به نقل از دفتر مطبوعاتی آژانس فدرال پزشکی-بیولوژیکی روسیه اعلام کرد که مرکز علمی-تولیدی فارم زاشیتا وابسته به این آژانس شیوه ای برای مداوای کرونا با استفاده از داروی جدیدی به نام مفلوخین یافته است.
ورونیکا اسکوارتسووا رئیس آژانس فدرال پزشکی-بیولوژیکی روسیه گفت: داروی جدید با درجه بالای گزینشی تاثیر آسیب رسانی ویروس کرونا در سلول بدن را از بین می برد و مانع از فعالیت ویروس می شود.
به گفته وی، پنیسیلین مصنوعی و آنتی بیوتیک اضافه شده به دارو مانع از پیدایش علائم بعدی بیماری کرونا می شود و مواد ضدویروسی در پلاسمای خون و ریه ها را افزایش می دهد.
این دارو با توجه به توصیه های سازمان بهداشت جهانی تولید شده و برای شیوه های درمانی وزارت بهداشت روسیه پیشنهاد شده است.
هنوز این دارو برای درمان بیماران توصیه نشده است.
گفتنی است، در سه ماه اخیر که ویروس کرونا در جهان فراگیر شده است هر روز خبرهایی مبنی بر کشف واکسن یا دارویی برای درمان قطعی بیماران مبتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان منتشر می شود اما تا امروز هیچ کشوری نتوانسته به دارویی ۱۰۰ درصد تاثیر گذار یا واکسن این ویروس دست پیدا کند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خودش ساخته خودش داروشو تولید کرده
فعلا فرانسه موق شده داروی ضد کرونا رو بسازه ،دمش گرم
خودشون ويروس رو ساختن معلومه كه بايد واكسنش رو هم داشته باشن
اين هم يك نشانه ديگر كه احتمال اينكه ويروس كرونا را روسيه درست كرده بالا مي برد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.