آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
0بازدید
۰

موافقت فیفا با افزایش سن فوتبالیست‌ها در المپیک

فدراسیون جهانی فوتبال به دلیل تعویق مسابقات المپیک ۲۰۲۰ به سال ۲۰۲۱ به خاطر ویروس کرونا با افزایش سن یک ساله بازیکنان موافقت کرد.

موافقت فیفا با افزایش سن فوتبالیست‌ها در المپیک

 

به گزارش  تابناک به نقل از خبرآنلاین، فدراسیون جهانی فوتبال به دلیل تعویق مسابقات المپیک ۲۰۲۰ به سال ۲۰۲۱ به خاطر ویروس کرونا برای سن فوتبالیست‌ها نیز استثنا گذاشت.
پیش از این قرار بود فوتبالیست‌های زیر ۲۳ سال یعنی متولدین سال ۱۹۹۷ (۱۳۷۶) می‌توانستند در المپیک ۲۰۲۰ شرکت کنند.
فیفا اعلام کرد با وجود تعویق یک ساله المپیک، ولی قانون تغییری نمی‌کند و فوتبالیست‌های متولد ۱۹۹۷ (۱۳۷۶) به بعد می‌توانند در المپیک ۲۰۲۱ شرکت کنند. یعنی با وجود یک سال بیشتر شدن برخی از فوتبالیست‌ها (۲۴ ساله) می‌توانند در این تورنمنت حضور داشته باشند.
استرالیا و کره جنوبی پیش از این درخواست کرده بودند تا برای المپیک محدودیت سنی برداشته شود.
طبق برنامه جدید قرار است مسابقات المپیک بین تاریخ‌های ۲۳ جولای تا ۸ آگوست ۲۰۲۱ (یکم مرداد تا ۱۷ مرداد ۱۴۰۰) در توکیو برگزار شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.