آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
0بازدید

موضوع نشست مشترک نمایندگان با «ظریف»

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس از نشست مشترک اعضای این کمیسیون با «ظریف» وزیر امور خارجه خبر داد.

موضوع نشست مشترک نمایندگان با «ظریف»

 

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، سید حسین نقوی حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی از جلسه فردا (چهارشنبه ۲۷ فروردین) این کمیسیون خبر داد و گفت: این جلسه با حضور آقای محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه نشست مشترک اعضای کمیسیون با وزیر امور خارجه با هدف بررسی آخرین تحولات حوزه سیاست خارجی برگزار می‌شود، اظهار داشت: همچنین قرار است تا در این جلسه آخرین تحولات منطقه با اولویت عـراق و سـوریه بررسی شود.

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان داشت: جلسه مذکور ظهر روز چهارشنبه و در محل کمیسیون تلفیق بودجه برگزار می‌شود.

 همچنین اعضای کمیسیون امنیت ملی در جلسه امروز (سه شنبه ۲۶ فروردین) با حضور وزرای صنعت و اقتصاد برنامه‌های دولت به ویژه این ۲ وزارتخانه برای مقابله با تأثیرات منفی کرونا در بخش تولید و اقتصاد در جهت حمایت از اقشار آسیب‌پذیر را بررسی می‌کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.