آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
8بازدید
۰

کشف ۱۷ کیلو تریاک از کامیون حامل بار هندوانه

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ از کشف ۱۷ کیلو تریاک در میان بار هندوانه و دستگیری یک قاچاقچی خبر داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ عبدالوهاب حسنوند اعلام کرد: با دریافت خبری از پلیس مبارزه با مواد مخدر استان قزوین مبنی بر ورود مقادیری مواد مخدر به میدان تره بار تهران، بررسی موضوع در اختیار تیمی از ماموران پایگاه دهم ویژه پلیس مبارزه با مواد مخدر تهران بزرگ قرار گرفت.

این مقام انتظامی توضیح داد: تحقیقات پلیسی نشان از این داشت، متهم مقادیری مواد مخدر از شهر‌های جنوبی کشور تهیه و با استفاده از یک دستگاه کامیون اسکانیا نارنجی رنگ در پوشش بار هندوانه قصد دارد از طریق محور‌های جنوبی تهران وارد پایتخت شده و محموله را در میدان تره بار تخلیه کند.

حسنوند افزود: با هدایت خبری همکاران پلیس قزوین یک گروه از ماموران پایگاه دهم این پلیس، به میدان تره بار تهران اعزام و با کنترل خودرو‌های مستقر در آن مکان موفق شدند، کامیون اسکانیای نارنجی رنگ حاوی بار هندوانه را در یکی از غرفه‌ها شناسایی و راننده آن را بازداشت کنند.

این مقام پلیسی ابراز داشت: در بررسی‌های تخصصی از محموله کامیون ماموران موفق شدند ۳۶ بسته تریاک در مجموع به وزن ۱۷ کیلو که در داخل هندوانه‌ها جاساز شده بود کشف کنند.

وی گفت: متهم به جرم ارتکابی اعتراف و برای تحمل مجازات کیفری به دادسرا معرفی شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.