آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

سفیر چین استرالیا را تلویحاً تهدید به تحریم کرد

سفیر چین در استرالیا این کشور را به‌خاطر شبهه‌افکنی در زمینه شفافیت پکن درخصوص گزارش نحوه شیوع ویروس کرونا، تلویحاً تهدید به اعمال تحریم کرد.

سفیر چین استرالیا را تلویحاً تهدید به تحریم کرد

 

به گزارش تابناک به نقل از فارس، «چنگ جینگ‌یه» سفیر چین در کانبرا هشدار داد درخواست استرالیا برای تحقیق درباره شیوع ویروس کرونا می‌تواند به تحریم‌هایی از سوی مردم چین علیه این کشور منجر شود.

به نوشته «خبرگزاری فرانسه»، جینگ‌یه روز دوشنبه گفت زیر سوال بردن تلاش چین در مقابله با ویروس کرونا و انجام تحقیقات مستقل درباره منشاء شیوع این بیماری اقدامی «خطرناک» است.

این دیپلمات هشدار داد چنین اقدام خصمانه‌ای از سوی استرالیا ممکن است مردم چین را به این فکر بیندازد که «چرا باید به کشوری سفر کنیم که رفتار غیر دوستانه دارد. چرا باید فرزندان خود را برای تحصیل به چنین کشوری بفرستیم و محصولات این کشور را خریداری کنیم».

او همچنین دولت استرالیا را به تقلید ادعاهای آمریکایی‌ها متهم کرد و گفت: «برخی تلاش می‌کنند چین را به‌خاطر مشکلاتشان مقصر نشان دهند و توجهات را [از کوتاهی‌های خود] منحرف کنند. این کار دنباله‌روی از ادعاهایی است که برخی در واشنگتن مطرح کرده‌اند».

دولت استرالیا پیش‌تر اعلام کرده بود مسائل پیرامون ویروس کرونا نیاز به بازبینی مستقل دارند و شفافیت چین درقبال اطلاعات منتشر شده درباره شیوع این بیماری را زیر سوال برده بود.

«اسکات موریسون» نخست وزیر استرالیا در این باره گفت، تمام کشورهای عضو سازمان جهانی بهداشت باید با تحقیقات مستقل درخصوص بررسی شیوع ویروس کرونا همکاری کنند.

با این حال دولت‌های آلمان و فرانسه انجام چنین تحقیقاتی در میانه بحران شیوع ویروس کرونا را اقدامی نامناسب توصیف کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۸:۴۰

چین اگر قدرت اول دنیا بشه باید زمین را بگذاریم بریم یه کره دیگه
اینها از انسانیت و قواعد انسانی هیچی نمی دونن

حسن۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۸:۳۵

حامیان کشور دوست و برادر، امپریالیسم کمونیستی را تحویل بگیرند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۸:۱۸

اخی فکر کردی همه کشورا مثل ما میترسن.....نه داداش

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۷:۳۴

از نظر بعضی ها استرالیا مستعمره چین شد خخخخخخخخه
در ضمن بهتر است تابناک سخنان سفیران دیگر کشورها را هم در کشور میزبان منتشر کنی که علیه انها حرف می زنند که اخرش به جز این سفیر ترکیه در امریکا بود

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۷:۲۰

وقاحت چین از حد گذشته!

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۷:۱۰

سفرای چین در تمام کشورها همین قدر پررو هستند فقط مخصوص ایران نیست و دولتشان دستور داده که توی کار همه دخالت بکنند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۷:۰۸

چینی ها خیلی پررو تشریف دارن! یه سفیر یه کشور رو تهدید کرد! و با توجه به ترسشون از تحقیقات، مشخصه ریگی درشت به کفش دارند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۶:۴۹

چین باید خسارت دنیا و بده ایران راهم فلج کرد

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۶:۴۹

از همین تهدید پیدا است که ریگی به کفششان است

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۶:۴۵

از اولم نباید به چین قدرت و ثروت میدادن که اینطوری پیشرفت کنه
ولی هنوزم دیر نشده
مشخصا روسیه هم در برابر چین طرف غربو میگیره
10 تا کشور صنعتی دنیا اراده کنن چین تو یه سال نابود میشه

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۶:۱۶

همه این بدبختیا چین هستش خدا لعنتشون کنه
کالای چینی کم بود؟
بی کاری به خاطر چین کم بود
همه چیز شده ساخت چین
مریض شدنمون ساخت چین
مردنمون ساخت چین
همه چیز شده چین
بسه دیگه تمومش کنید ی جایی باید جلوی چین دراومد دیگه الان وقتشه دیگه خسته شدیم
#نه به چین
#خروج تولید کنندگان و سرمایه داران از چین
#تحریم کالای چینی

ناشناس۱۳۹۹/۰۲/۰۸ ۱۶:۱۱

رو که نیست ماشالاه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.