آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

دردسرهای گوگردی نفت برای عسلویه

مدیرکل محیط زیست استان بوشهر گفت: سالهاست که موضوع گوگردها و آلودگی ناشی از آن در عسلویه وجود دارد و مرتبا انتشار آلودگی از انبارهای روباز گوگرد و همچنین در مسیر منتهی به این انبارها و هنگام حمل و نقل غیراستاندارد اتفاق می‌افتد.

دردسرهای گوگردی نفت برای عسلویه

به گزارش «تابناک»، فرهاد قلی نژاد در گفت‌وگو با ایسنا با توضیح عوامل و منابع نشر آلودگی عنوان کرد: شکایت‌هایی علیه انبارهای روباز گوگرد در عسلویه داشته‌ایم که هنوز هم پرونده ها در جریان است و منتظر صدور رای هستیم، منطقه ویژه ساخت انبارهای مکانیزه و سوله های محصور -به جای انبارهای روباز جهت نگهداری گوگرد- را در دستور کار قرار داده است اما بسیار کند پیش می‌رود.

وی افزود: در مورد کامیون‌ها هفته پیش بازدید داشتیم و راهکارهای برای پوشش حفاظتی در جهت حمل و نقل ارائه کردیم، همچنین برای ایجاد انبارهای مکانیزه نیز به آنها فرصت دادیم و مهلتی برای رسیدگی هرچه سریعتر قرار داده ایم که در صورت عدم رسیدگی از پلیس راهور تقاضا خواهیم کرد به این موضوع ورود کرده و جلو رفت و آمد و تردد آنها را بگیرد.

این مسئول اظهار کرد: یک سری اقدامات کنترلی دیگر هم اضافه شده است که البته هنوز اجرایی نشده، سال هاست که موضوع گوگردها و آلودگی های ناشی از آن در عسلویه وجود دارد که مرتبا در انبارهای روباز گوگرد و همچنین مسیر منتهی به این انبارها و هنگام حمل و نقل غیراستاندارد اتفاق می‌افتد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر تاکید کرد: یکی از منابع آلوده کننده هوای عسلویه انبارهای روباز گوگرد است، همچنین نقل و انتقالات غیر استاندارد که محل و منشا آلودگی هستند.

قلی نژاد درباره ایستگاه پایش هوای عسلویه بیان کرد: بخشی از ایستگاه پایش هوای عسلویه فعال است و میزان آلودگی هوا را پایش می‌کند؛ ایستگاه جدید عسلویه نیز طی دو ماه دیگر نصب می‌شود، همچنین ۸ ایستگاه پایش در منطقه ویژه مستقر است که تحت نظارت محیط زیست کار می کنند.

وی در خصوص بوی گاز و آلودگی هوا در کنگان گفت: بوی گاز منتشر شده ناشی از بدسوزی فلرها و همچنین نشت گاز از پالایشگاه‌های گازی کنگان است.

مدیرکل محیط زیست بوشهر خاطرنشان کرد: برنامه های سند ملی کاهش آلایندگی آماده شده و اقدامات مربوط نیز در این مسیر انجام شده است که امیدواریم هر چه سریعتر به نتیجه برسد.

فرهاد قلی نژاد با بیان اینکه ما با نفت به جایی نمی‌رسیم، گفت: از رسانه‌ها تقاضای همکاری داریم و انتظار ما این است سازمان‌های مردم نهاد و فعالان محیط زیست به کمک ما بیایند و برای حفظ محیط زیست مطالبه داشته باشند، آنچه مشخص است اینکه عامل اصلی آلودگی ها نفت و منطقه ویژه است.

وی با بیان اینکه محیط زیست سازمان اجتماعی و مردمی است، یادآور شد: ما تنها می‌توانیم پیگیری های حقوقی را انجام دهیم و اعمال جریمه نماییم، امیدواریم که مسائل مربوط به محیط زیست بیشتر مورد توجه مردم و مسئولان قرار بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۹/۰۲/۰۹ ۱۵:۱۵

حقیقت این است که شرایط منطقه به گونه ایست که امکان زندگی سالم در آن وجود ندارد. بهتر است منطقه کنگان و عسلویه به صورت مناطق ویژه صنعتی و غیر قابل سکونت در نظر گرفته شوند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.