آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
5بازدید

عراق: واردات گاز از ایران ادامه خواهد داشت

وزیر برق عراق در یک سخنرانی با اشاره به مشکلات صنعت برق عراق گفت که عراق به برنامه‌ریزی خود برای واردات برق از اردن و نیز اتصال به شبکه برق کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و نیز واردات گاز از ایران در آینده نزدیک ادامه می‌دهد.

عراق: واردات گاز از ایران ادامه خواهد داشت
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، لوی الخطیب در یک سخنرانی با اشاره به مشکلات صنعت برق عراق گفت که عراق به برنامه‌ریزی خود برای واردات برق از اردن و نیز اتصال به شبکه برق کشور‌های عضو شورای همکاری خلیج فارس و نیز واردات گاز از ایران در آینده نزدیک ادامه می‌دهد.

وی افزود: با طرف اردنی درباره قرارداد واردات برق مذاکره کردیم، اما این امر به ۲۴ ماه زمان نیاز دارد که میزان آن تا حد زیادی با واردات برق ایران مساوی است.

وی با اشاره به قرارداد واردات برق از کشور‌های شورای همکاری خلیج فارس خاطرنشان کرد: بهای برق وارداتی از این کشور‌ها به میزان ۱۵ درصد از بهای برق ایران پایین‌تر است و اجرای آن یک سال زمان می‌برد، اما بهای برق ایران بسیار رقابتی است؛ زیرا مربوط به بازار آزاد است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.