آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

به خاطر يك دست نوشته؛

مقر كاتوليك از اينترميلان شكايت كرد

ترجمه دقيق اين جمله به داشتن زندگي آسوده و يا آرامش در كنار خداوند اشاره دارد كه در جمله بومي شده فارسي مي‌شود از آن به صورت "به نام خداوند" ياد كرد كه در پلاكارد مذكور نام مورينيو جاي آن را گرفته است.

دست نوشته‌اي با مضمون " به نام مورينيو " خشم مقر كاتوليك در رم را برانگيخت.

به گزارش فارس و به نقل از آسوشيتدپرس، هواداران اينترميلان در بازي شب گذشته بر روي پلاكاردي نام مورينيو را به جاي نام خداوند نوشته بودند و اين مسئله باعث شد مقامات بخش فرهنگي مقر كاتوليك واكنش نشان دهند و از اينترميلان شكايت كنند.

عصبانيت اصلي اين مقامات از اين بابت است كه اين تصوير به راحتي در اكثر روزنامه‌هاي ايتاليايي به چاپ رسيده و در جريان بازي نيز هيچ ممانعتي از سوي پليس يا ساير هواداران صورت نگرفته است.

ترجمه دقيق اين جمله به داشتن زندگي آسوده و يا آرامش در كنار خداوند اشاره دارد كه در جمله بومي شده فارسي مي‌شود از آن به صورت "به نام خداوند" ياد كرد كه در پلاكارد مذكور نام مورينيو جاي آن را گرفته است.

كاتوليك پيش از اين نيز با چنين تحركاتي روبرو شده بود از جمله آن كه برخي به جاي نام خدا در كنسرت‌ها از كلمه موسيقي استفاده مي‌كنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.