آخرین خبرعکس: مراسم تشییع پیکر حمید علیدوستی
1بازدید

وزیر ورزش از دادکان شکایت می‌کند؟

در پی انتقادهای صریح و بی پرده محمد دادکان علیه سلطانی فر؛ شنیده می شود وزیر فعلی ورزش در دولت حسن روحانی قصد دارد از گزینه تصدی وزارت در نخستین دولت روحانی شکایت کند و این موضوع احتمالا به حملات بعدی دادکان منجر خواهد شد چراکه خصوصیات شخصی دادکان صلح پذیر نیست.

به گزارش تابناک ورزشی، در حالی که تنش و دعوای رسانه ای و اختلاف در ورزش کشور بین مدیران و مربیان و بازیکنان هر روز بیشتر می شود، حالا کار به راس هرم رسیده و انتقادات از وزیر ورزش باعث تشکیل یک پرونده جدید می شود.

مرتضی فلاح پیرامون اظهارات رئیس سابق فدراسیون فوتبال و حملات شدید او علیه شخص وزیر ورزش که بازتاب گسترده ای در رسانه ها داشت، گفت: به کار بردن لفظ دلالی وزارت ورزش برای اساسنامه فدراسیون فوتبال، برای اولین بار در ادبیات ورزش ایران از سوی محمد دادکان بیان شده و بسیار عجیب، سوال برانگیز و مبهم و از همه مهمتر مصداق بارز توهین و نشر اکاذیب به مدیران و مسئولان وزارت ورزش و جوانان است.

مدیرکل امور حقوقی وزارت ورزش گفت: تشویش اذهان عمومی نسبت به برخی مشکلات از جمله اساسنامه فدراسیون فوتبال و به کار بردن لفظ دلالی وزارت ورزش و جوانان براساس کدام مصداق و مستند بیان شده و چه معنی و مفهومی دارد. از همه مهمتر اینکه خارج از دایره اخلاق است که خود را مبرا از هرگونه اشکال، ایراد و خطا در محضر خدا و مردم تصور کنیم و با بی انصافی، کارکنان و مدیران یک دستگاه دولتی را به باد نقد گرفته و با ادبیات توهین‌آمیز آن‌ها را به دلالی متهم کنیم؛ بنابراین این حق برای کارکنان این وزارتخانه برای پیگیری ادعا‌هایی که مطرح شده طی فرآیند قانونی محفوظ خواهد بود.

وی تاکید کرد: تدوین مقررات و اساسنامه برعهده هیئت رئیسه و مجمع فدراسیون فوتبال بوده و دخالت مدیران وزارت ورزش و جوانان کذب محض است. اگر زمانی برخی افراد خلاف منافع ملی حرکت کرده، اکنون در این برهه از زمان ضروری است بدون فرافکنی و بدون حب و بغض‌ها در چنین چالش‌هایی به جای ایجاد شبهه برای بیگانگان و فرافکنی نسبت به دستگاه متولی ورزش کشور، منافع ملی و بین المللی کشورمان حکم می‌کند با نقد‌ها و نظر‌های سازنده به ورزش کمک کرده و به آبرو و حیثیت کشور بیندیشند.

وی تصریح کرد: باید پذیرفت که انتقاد سازنده می‌بایست با واقعیت تطبیق داشته باشد و اینکه برخی اشخاص با اهداف خاص، نقد‌های غیرمنصفانه و فاقد وجاهت را در رسانه‌ها با ادبیات غیراخلاقی بیان کنند تا از این طریق به اهداف مدنظر برسند، دارای ایراد اساسی است و اگر به حقوق اشخاص و کارکنان یک دستگاه دولتی انتقادی هست، باید با رعایت موارد قانونی و عدل و انصاف سخن بگوییم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.