دولت بلاروس برکنار شد

الکساندر لوکاشنکو رئیس جمهوری بلاروس که به واسطه بی اهمیت خواندن کرونا و جدی نگرفتن این ویروس در کشورش شهرتی دو چندان در جهان پیدا کرده است در اقدام جدید خود دولت این کشور را برکنار کرد.
کد خبر: ۹۸۲۴۳۰
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵ 04 June 2020
|
17099 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از رسانه های بلاروس، لوکاشنکو در نشست دولت بلاروس که در آن ناتالیا کوچانووا رئیس مجلس عالی بلاروس (مجلس علیای پارلمان)، ولادیمیر آندریچنکو رئیس مجلس نمایندگان بلاروس (مجلس سفلای پارلمان)، ایگور سرگینکو رئیس دفتر رئیس جمهور و آندره راوکوف دبیر شورای امنیت این کشور حضور داشتند این تصمیم را گرفت.

لوکاشنکو با شرکت کنندگان در نشست درخصوص نامزدهای جدید برای تشکیل دولت جدید بلاروس گفت وگو و رایزنی هم کرد.

دولت بلاروس به ریاست سرگئی روماس تابستان سال ۹۷ برسرکار آمده بود و انتخابات ریاست جمهوری این کشور نیز ۱۹ مردادماه آینده برگزار خواهد شد.

منبع: ایرنا
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟