آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
3بازدید
۰

غرق شدن جوان ۱۷ ساله در رودخانه سیمره چرداول

فرمانده انتظامی شهرستان چرداول از فوت یک جوان ۱۷ ساله بر اثر غرق شدگی در رودخانه سیمره این شهرستان خبر داد.

غرق شدن جوان ۱۷ ساله در رودخانه سیمره چرداول

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، سرهنگ مظفر مهدی خانی اظهار کرد: در پی اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر فوت یک نفر بر اثر غرق شدگی در روخانه سیمره، بلافاصله عوامل انتظامی و امدادی به محل مورد نظر اعزام شدند.

وی افزود: با بررسی صورت گرفته مشخص شد، یک پسر ۱۷ ساله که به همراه دو برادر دیگرش برای شنا به رودخانه سیمره رفته بودند، به دلیل عدم آشنایی با فنون شنا در رودخانه غرق و منجر به فوت وی شده است.

فرمانده انتظامی شهرستان چرداول با اشاره به اینکه این نوجوان به پزشکی قانونی انتقال شده است، به شهروندان توصیه کرد: مراقب و مواظب فرزندان خود باشند و از نزدیک شدن آنان به رودخانه های غیر مجاز خودداری کرده، تا شاهد اینگونه حوادث ناگوار نباشیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.