آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

بنیادی فر: بازیکنان دربازی سمت داور نیایند!

نگرانی که هست بخصوص در لیگ ما که برخورد زیاد است و بازیکنان زیاد سمت داور می‌آیند. امیدوارم بازیکنان رعایت کنند. به بازیکنان توصیه می‌کنم که به سمت داور‌ها نیامده و پروتکل را رعایت کنند

داوران فوتبال امروز در کلاس توجیهی برای برگزاری رقابت‌های لیگ و جام حذفی شرکت کردند که این کلاس‌ها با محور اجرای پروتکل‌های بهداشتی بود.

به گزارش تابناک ورزشی، موعود بنیادی فر داور بین المللی فوتبال ایران در حاشیه این مراسم درباره این کلاس گفت:" با توجه به شرایطی که پیش آمده و کرونا باعث وقفه‌ای ۴-۵ ماهه شد این کلاس برگزار شد. امروز پیش از شروع کلاس تست پی سی آر دادیم. فکر می‌کنم همه چیز دارد روال خودش را طی می‌کند و امیدوارم این شرایط تا پایان ادامه پیدا کرده و نهایت رعایت پروتکل بهداشتی انجام شود. "

او در ارتباط با این موضوع که داوران نسبت به برگزاری مسابقات و رعایت پروتکل نگرانی‌هایی دارند گفت:" نگرانی که هست بخصوص در لیگ ما که برخورد زیاد است و بازیکنان زیاد سمت داور می‌آیند. امیدوارم بازیکنان رعایت کنند. به بازیکنان توصیه می‌کنم که به سمت داور‌ها نیامده و پروتکل را رعایت کنند که هم به نفع خودشان است و هم داوران است. امیدوارم اتفاقی در رقابت‌های لیگ و جام حذفی برای کسی نیفتد و بتوانیم همه به سلامت بازی‌ها را به پایان برسانیم. "

او در پاسخ به این سوال که آیا دستمزد‌های داوران پرداخت شده یا نه؟ هم گفت:" دستمزد‌های ۲۱ هفته ماه گذشته پرداخت شد. امیدواریم که این مبلغ ناچیز افزایش پیدا کند. تشکر می‌کنم از فدراسیون بابت پرداخت امیدوارم، اما امیدوارم با توجه به تورم اقتصادی افزایش داشته باشد. "

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.