آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
8بازدید

آغاز فعاليت پليس نامحسوس امنيت اخلاقي

نيروهاي نامحسوس امنيت اخلاقي در حالي كه داراي حكم ماموريت و كارت شناسايي هستند، ماموريت‌هاي خود را انجام مي‌دهند/ از اوايل خرداد ماه امسال شدت حضور پليس در تفرجگاه‌ها، بيشتر مي‌شود.

رييس‌پليس امنيت اخلاقي ناجا از پر رنگ شدن حضور پليس در پارك‌ها و تفرجگاه‌ها در آستانه فصل تابستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ايلنا، رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا با اشاره به اين كه ماموران پليس هميشه در تفرجگاه‌ها، پارك‌ها حضور دارند، افزود: طي سال گذشته حدود 70 هزار نيروي پليس امنيت اخلاقي براي ايجاد امنيت در حاشيه رودخانه‌ها، پارك‌ها، جنگل‌ها و... حضور داشتند.

وي افزود: از اوايل خرداد ماه امسال شدت حضور پليس در تفرجگاه‌ها، بيشتر مي‌شود و ماموران پليس شناسايي اراذل و اوباش، مواد فروشان، توزيع كنندگان سي دي هاي مبتذل و افرادي كه اقدام به فروش مشروبات الكلي مي‌كنند، را شناسايي و به آنها برخورد خواهند كرد.

سردار روزبهاني ادامه داد: ماموران پليس امنيت اخلاقي در برخي از تفرجگاه‌ها در ايستگاه‌هاي سيار پليس و در برخي از مناطق هم به صورت گشتي حضور خواهند داشت.

رييس پليس امنيت اخلاقي ناجا در پاسخ به اين سوال كه آيا ماموران پليس نامحسوس در تفرجگاه‌ها حضور خواهند داشت، اظهار كرد: هر پليسي براي خود نيروهاي نامحسوسي دارد كه در اين راستا نيروهاي نامحسوس امنيت اخلاقي در حالي كه داراي حكم ماموريت و كارت شناسايي هستند، ماموريت‌هاي خود را انجام مي‌دهند و مردم حق دارند كه در صورت مواجهه با پليس نامحسوس از آنها حكم ماموريت و كارت شناسايي بخواهند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

نادر از تهران۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۴:۴۸

از مسئولين و پليس محترم انتظار ميرود در راستاي حفظ امنيت در محل هاي عمومي، فقط در صورتيكه كسي از كسي شكايت داشت يا مزاحمتي ايجاد نموده بود، مداخله نمايند. مداخله بيجاي پليس در امور خصوصي مردم، گير دادن بيش از حد به حجاب و لباس زنها و دخترها و... ‌خود حس نا امني را در مردم ايجاد خواهد نمود.

مجتبي اشتري۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۴:۴۶

چطور ميشود با اين نهاد ارتباط برقرار كرد

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۴:۰۲

برخورد با ارازل و اوباش كار خوبيه اما به نظر بوي چيز ديگه اي مياد جاسوس براي ملت و مزد هم از خزانه ي ملت

شمیم۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۳:۰۸

امیدوارم به این اسم شروع نشود و در آخر به جای برخورد با مواد فروشان و ارازل و اوباش با تعدادی جوان که مویشان بیرون است برخورد کنند.

حسن طاقتي۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۲:۳۵

خدا كند شعار نباشد

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۵۷

خدا کنه برخوردشون قاطع باشه.اگر قرار باشه امروز بگیرند و فردا ازاد کنند هیچ مشکلی بر طرف نخواهد شد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۴۴

اگه به ناموس مردم کاری نداشته باشند اشکال ندارد ولی متاسفانه چهره زشت نیروی انتظامی بیشتر نمود یافته و الان هر لباس شخصی با داشتن کرات جعلی مردم را می فریبد
بهتر بود ب مردمارت شناسائی آنها را نمایان می کردید

مسعود۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۴۰

آقا این امنیت اخلاقی رو قانونشو رو سایت بذارید ما بدونیم چه چیزایی از نظر آقایون امنیت اخلاقی رو به خطر میاندازه تا حداقل از برخوررد با آقایون جلوگیری کنیم و کسایی که گیر الکی می دن رو هم بتونیم شناسایی کنیم

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۳۴

محسوسش که کاری نکرد...
ببینیم نا محسوسش چه می کنه برای بقیه تعریف کنیم!

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۳۳

70 هزار پليس مثلا بخاطر چي؟؟ متوسط حقوق و مزاياي 10 ميليوني در طول سال براي هر يك از اينها در نظر بگيريم در مجموع مي شود 700 ميليارد تومان ناقابل. بعد هي بشينين و همايش توسعه اقتصادي ايران برگزار كنين. و...

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۱۸

فقط به دختر پسرها گیر می دن نه مواد فروشها و ....

a۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۰۷

چرا نامحسوس؟؟؟؟ ما ازکجا مطمئن باشیم که حکمی که نشون میدن واقعی است؟؟؟ ما که نمیدونیم؟؟؟؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۱:۰۴

با اینکار روحیه مردم به ناراضی تبدیل میشه
یه روشی باشه که مردم خودشان حجاب رو درست کنن نه با خشن

این خبر واقعا تاسف هست

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۰:۵۳

70 هزار لباس شخصي ديگه.

ashkan۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۰:۵۲

ولا تجسسوا ولا یغتب بعضکم بعضا
التماس دعا داریم

ناشناس۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۰:۳۳

اميدوارم كه پليس محترم فيلمي رو كه در مورد آزار و اذيت دو دختر هرچند بدلباس توسط دهها نفر از اهالي محله خاوران ببينند. اون دختر حتي اگه يهودي هم باشند كسي حق نداره توي مملكت اسلامي بهشون تعرضي بكنه. اميدوارم كه نيروي انتظامي از روي اين فيلم چهره ها رو شناسايي و پيگيري بكنه تا كسي نتونه به هر بهونه اي مزاحم مردم بشه. امروز از ديدن اين فيلم و اون تهاجم واقعا حالم گرفته شد. راستي مردهاي ما كجا هستن؟

م۱۳۸۹/۰۲/۲۵ ۱۰:۲۶

مشخصات کارت شناسایی ماموران پلیس می بایست برای مردم قابل شناسایی باشد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.