بازیکنان تیم سقوط کرده کتک خوردند!

کد خبر: ۹۸۷۱۰۱
|
۰۸ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۱ 28 June 2020
|
11996 بازدید

هواداران یک تیم مجاری به خاطر سقوط به دسته دوم به سمت بازیکنان یورش برده و با آنها برخورد فیزیکی پیدا کردند.

گزارش تابناک ورزشی و به نقل از وچرنی، شب گذشته اتفاق عجیبی در سطح رقابت های لیگ حرفه ای مجارستان رخ داد.

تیم دبرسن با پاکش به تساوی یک بر یک در روز آخر فصل رسید و مجبور شد بالاترین سطح فوتبال باشگاهی این کشور را ترک کند. دبرسن به خاطر این نتیجه به دسته دوم سقوط کرد. اتفاقی که بعد از 27 سال رخ داد و باعث خشم وصف ناپذیر هواداران شد.

طبق اعلام رسانه های محلی، بعد از اتمام این بازی و قطعی شدن سقوط به دسته دوم، هواداران خشمگین دبرسن به زمین بازی یورش بردند.

گروهی از آنها، از فرط عصبانیت، پیراهن تیم محبوب خویش را که بر تن داشتند، تکه تکه کردند.گروهی دیگر نیز به سمت بازیکنان حمله کرده و با آنها برخورد فیزیکی کردند.

بعد از این ماجرا نیروهای امنیتی هواداران را جدا کرده و به عقب راندند. به این ترتیب اوضاع تحت کنترل درآمد و طبق گزارش پلیس، مصدومیتی سنگین ایجاد نشد. دبرسن با قرار گرفتن در رده یازدهم جدول لیگ 12 تیمی مجارستان، به دسته پایین تر سقوط کرد.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟