آخرین خبرهشدار مقام اماراتی درباره احتمال جنگ مجدد با ایران
1بازدید

صدور 10 هزار شناسنامه جدید

وی گفت : شناسنامه های جدید بسیار متفاوت از شناسنامه های قدیم ، و از شاخص های امنیتی بهتر ، قطع کوچک تر و کیفیت ماندگاری بالا برخوردار است .

مدیرکل روابط عمومی سازمان ثبت احوال از صدور بیش از 10 هزار شناسنامه جدید افراد بالای 15 سال در کشور خبر داد.
 
مهدی اسماعیلی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر با اشاره به اینکه این تعداد شناسنامه بدون فراخوان صادر شده است ، افزود: این شناسنامه‌ها در حال حاضر فقط برای افراد بالای 15 سال و در مراجعات عادی مردم مانند مراجعه برای تعویض یا رفع نقص صادر می‌شود.

وی گفت : شناسنامه های جدید بسیار متفاوت از شناسنامه های قدیم ، و از شاخص های امنیتی بهتر ، قطع کوچک تر و کیفیت ماندگاری بالا برخوردار است .

اسماعیلی با تاکید بر اینکه در شناسنامه های جدید ، امکان جعل پذیری وجود ندارد ، افزود: عکس ها در این شناسنامه ها بر روی خود شناسنامه چاپ و شماره ملی هم در داخل شناسنامه درج می شود .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.