آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

ابطال انتخابات شورایاری‌ها جای نگرانی ندارد

هاشمی درباره ابطال انتخابات شورایاری‌ها و شیوع ویروس کرونا در پایتخت توضیحاتی داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران در نطق پیش از دستور دویست و بیست و ششمین جلسه علنی شورای شهر تهران که امروز یکشنبه ۲۲ تیرماه برگزار شد گفت: همانگونه در هفته گذشته هیات عمومی دیوان عدالت اداری رای خود را در مورد ابطال انتخابات شورایاری‌ها اعلام کرد.

رئیس شورای شهر تهران افزود: اگرچه پیش‌تر انتخابات شورایاری‌ها برگزار شده بود، اما در دور چهارم این انتخابات و در ادامه در دور پنجم، برگزاری آن را نیازمند تصویب قانون اعلام شد که با مصوبه هیات وزیران و پیگیری‌ها انجام شده از سوی مدیریت شهری در نهایت انتخابات آن انجام شد و حالا پس از یک سال گذشت از فعالیت آن، این انتخابات با رای دیوان عدالت اداری ابطال شد.

هاشمی ادامه داد: این موضوع جای نگرانی ندارد، زیرا با پیگیری‌های انجام شده از سوی شورای عالی استان‌ها با مدیریت الویری موضوع انتخابات شورایاری‌ها در اصلاحیه قانون شورا‌ها آمده و به مجلس شورای اسلامی ارائه شده است.

او‌بیان کرد: خوشبختانه مسئولان مجلس یازدهم از مدیران سابق شهری هستند و تا انتخابات ۱۴۰۲ با فرآیند‌ قانونی که در مجلس انجام می‌شود می‌توان شورایاری‌ها با قدرت بیشتری برای کلانشهر با جمعیت بالای ۲۵۰ نفر شکل بگیرند.

رئیس شورای شهر تهران افزود: نباید این گونه قلمداد کرد که با ابطال انتخابات شورایاری‌ها شکستی رخ داده است و از مجلس شورای اسلامی می‌خواهم همکاری‌های لازم را با مدیریت شهری برای تصویب قانون داشته باشند.

هاشمی ادامه داد: یکی دیگر از موارد جای تامل افزایش چشمگیر تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در پایتخت است که این موجب نگرانی افکار عمومی شده است و ما اگر بخواهیم بدون فاصله گذاری اجتماعی عمل کنیم نباید انتظار داشته باشیم مشکلات در این بخش حل شود.

او‌بیان کرد: متاسفانه پس از پیروزی در کنترل کرونا در موج اول آن فریب خوردیم و دچار خود غافلگیری شدیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.