آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
0بازدید

پرونده مهاجم بنجل پرسپولیس در دادگاه ثبت شد

حالا مشخص شده که این بازیکت قبل از آمدن به پرسپولیس حقوق ماهیانه بسیار ناچیزی از تیمهای سابقش می گرفت و قرارداد نجومی با او یکی از نکات سیاه پرونده برانکو در پرسپولیس است.

پرونده ماریو بودیمیر بازیکن معمولی و بی کیفیت کروات با باشگاه پرسپولیس در دادگاه عالی ورزش (CAS) ثبت شد.

به گزارش تابناک ورزشی، ماریو بودیمیر، مهاجم کروات تیم پرسپولیس که با قیمتی نجومی و خواسته برانکو برای سرخ‌ها یک نیم فصل بازی کرد، پس از جدایی از این باشگاه به فیفا شکایت کرد و خواستار دریافت مطالباتش شد. حالا مشخص شده که این بازیکت قبل از آمدن به پرسپولیس حقوق ماهیانه بسیار ناچیزی از تیمهای سابقش می گرفت و قرارداد نجومی با او یکی از نکات سیاه پرونده برانکو در پرسپولیس است.

در حالی که در چند روز اخیر گفته می‌شد پرونده مهاجم جنجالی در دادگاه CAS ثبت نشده، اما این اتفاق رخ داده و داور نیز برای این پرونده انتخاب شده است. اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، رای پرونده بودیمیر با پرسپولیس تا چند هفته آینده صادر خواهد شد. پیش از این کمیته انضباطی فیفا، پرسپولیس را به پرداخت ۴۷۵ هزار یورو و سود ۵ درصدی به بودیمیر محکوم کرده بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.