آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
0بازدید
۰

آماده‌باش در مرز‌های شمالی اسرائیل برقرار است

نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم صهیوینستی با بیان اینکه آماده‌باش در مرز‌های شمالی همچنان ادامه دارد، مدعی شدند که به هر گونه حمله جدید به فلسطین اشغالی پاسخ خواهند داد.

آماده‌باش در مرز‌های شمالی اسرائیل برقرار است
به گزارش تابناک به نقل از فارس، «بنیامن نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی، امروز (دوشنبه)، در یکی از نشست‌های حزب لیکود ادعا کردند که به هرگونه حمله به فلسطین اشغالی پاسخ خواهند داد.

به گزارش خبرگزاری «شهاب»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در این ارتباط گفت: «تنش در جبهه‌های شمالی همچنان پابرجاست».

بنیامین نتانیاهو در ادامه گفت: «شب گذشته یک اقدام تروریستی را در جبهه سوریه خنثی کردیم ما همچنین به شلیک راکت از نوار غزه واکنش نشان دادیم».

در همین ارتباط، ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده بود که یک گروه چهار نفره را که در حال بمب‌گذاری در کنار فنس‌های مرزی در جولان اشغالی بودند، خنثی کرده است.

شامگاه روز گذشته همچنین رسانه‌های صهیونیستی مدعی شده بودند که سامانه گنبد آهنین با چند راکت در آسمان شهرک‌های اشغالی اطراف غزه مقابله کرده است.

در عین حال، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: «نیرو‌های ارتش شب گذشته از وقوع یک عملیات جلوگیری کردند و به‌سرعت به آن واکنش نشان دادند». وی همچنین مدعی شد: «ارتش به هر آنکه تلاش دارد حاکمیت اسرائیل را زیر پا بگذارد در زمان و مکان و مناسب پاسخ خواهد داد».

گانتز همچنین گفت که حالت آماده‌باش ارتش این رژیم به‌شکلی شدیدتر همچنان در جبهه‌های شمالی ادامه دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.