آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
2بازدید

سکه ۵۴۰ هزار تومان گران شد

قیمت هر قطعه سکه تمام‌ بهار آزادی طرح جدید امروز سه‌شنبه ۲۱ مردادماه ۹۹ با نرخ ۱۰ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان معامله شد که نسبت به آخرین قیمت دیروز ۵۴۰ هزار تومان گران شد. نرخ دلار هم در بازار آزاد با قیمت ۲۲ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش رسید که نسبت به نرخ روز گذشته ۷۰۰ تومان افزایش داشت.

سکه ۵۴۰ هزار تومان گران شد


به گزارش  تابناک به نقل از همشهری آنلاین، هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در جریان معاملات بازار آزاد تهران امروز با افزایش ۵۴۰ هزار تومانی نسبت به آخرین معاملات دیروز به نرخ ۱۰ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان، داد و ستد شد.

همچنین هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم ۱۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، نیم سکه ۵ میلیون و ۴۵۰ هزار تومان، ربع سکه، ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان و سکه یک گرمی نیز یک میلیون و ۶۵۰ هزار تومان عرضه می‌شود.

نرخ‌های اعلامی بر اساس آخرین قیمت بازار در زمان تهیه خبر بوده و نرخ‌ها در طی روز با نوسان همراه است.

هر اونس طلای جهانی نیز ۱۹۹۶ دلار و هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۵۹ هزار تومان معامله می‌شود.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۱ ۱۹:۴۷

و ایران خلاف تمام معادلات جهانی که امروز طلا بصورت سنگینی سقوط قیمت داشت حرکت میکنه !!! خیلی جالب هست به قرآن

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۱ ۱۹:۱۸

دولت که گفته بود طرح دارم و فلان و این چیزها. باعث تاسفه که هنوز در رو تشریف دارن مسئولین

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۱ ۱۷:۵۳

بانک مرکزی کجایی دقیقا کجایی؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.