آخرین خبردموکرات‌ها خواهان پایان درگیری‌ها در خاورمیانه هستند
1بازدید
۱۴

توضیحات شهرداری تهران درباره اجرای طرح ترافیک

معاون حمل ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: امیدواریم از ابتدای شهریور ماه اجرای طرح ترافیک به منظور برقراری نظم شهری در تهران مجددا آغاز شود.

توضیحات شهرداری تهران درباره اجرای طرح ترافیک

به گزارش تابناک، سید مناف هاشمی در برنامه تهران ۲۰، اقدامات صورت گرفته حوزه حمل ونقل و ترافیک را در ایام کرونا تشریح کرد و گفت: الزام استفاده از ماسک در ناوگان حمل ونقل عمومی شهر اقدام بسیار خوبی بود گرچه اندکی زمان برد تا شهروندان با فرهنگ استفاده از ماسک مانوس شوند و از حدود ۱۰ درصد استفاده از ماسک آغاز کردیم، اما اکنون بالغ بر ۹۹ درصد مسافران در ناوگان عمومی شهر اعم از اتوبوس و مترو و تاکسی از ماسک استفاده می‌کنند.

هاشمی بر شستشو و ضدعفونی روزانه ناوگان عمومی شهر تاکید کرد و گفت: از همان ابتدای شیوع ویروس کرونا ضدعفونی و شستشوی ناوگان عمومی در پایانه‌های اتوبوسرانی و ناوگان ریلی شهر در حال انجام است، همچنین تلاش شده با تمام ظرفیت به شهروندان در ناوگان عمومی شهر خدمات رسانی صورت گیرد.

معاون شهردار تهران در ادامه به لغو طرح ترافیک در ایام کرونا اشاره و تصریح کرد: در روزهایی که طرح ترافیک اجرا شد هم با ظرفیت ۵۰ درصدی اجرا شد، بطوریکه ساعت اجرای طرح از ساعت ۷.۳۰ تا ۱۴.۳۰ در نظر گرفته شده بود.

به گفته‌ وی این نگاه در مورد اجرای طرح ترافیک وجود داشت که اگر سخت گیری داشته باشیم مسافران مترو و اتوبوس افزایش میابد و گرچه استفاده از ماسک الزامی است، اما امکان رعایت فاصله‌ی اجتماعی وجود نخواهد داشت، این در حالیست که با اجرای طرح ترافیک برابر تغییرات صورت گرفته (کاهش ساعات طرح ترافیک) برابر گزارشات افزایش مسافران را در ساعات مذکور شاهد نبودیم به همین منظور گزارشات به ستاد ملی کرونا داده شده امیدواریم از ابتدای شهریور ماه اجرای طرح ترافیک به منظور برقراری نظم شهری مجددا آغاز شود.

وی در ادامه از راه اندازی موزه اتوبوس در آینده‌ای نزدیک خبر داد و گفت: راه اندازی موزه اتوبوس در دستور کار قرار که بر اساس آن یک اتوبوس دو طبقه به عنوان موزه اتوبوس مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۸:۱۷

شهرداری باید راه دیگری برای درآمد پیدا کند اجرا این طرح با بهانه آلودگی هوا درست نیست

- مهدی۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۷:۳۷

این حرف عقلانی نیست . از یک طرف می گویند که ترافیک مرکز شهر زیاد می شه و الودگی هوا و ... و از طرفی می گن تعداد مردم استفاده کننده از مترو و اتوبوس که خطر جانی داره کم نشده . با این حرفها ریاضیدانها و افلیدس و .... را به چالش نکشانیم !!!!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۷:۱۸

به منظور برقراری نظم شهری یا پر کردن جیب گشاد شهرداری ؟!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۷:۰۰

این آقا احتمالا از ناوگان عمومی در ساعات پیک استفاده نکرد ه ... پای طرف تو لوزالمعده بغلی رفته دیگه ماسک تاثیر نداره ‌... سواره از پیاده خبر ندارع

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۶:۰۹

اگر هم قرار باشه که طرح ترافیک برای درآمد بیشتر شهرداری برقرار بشه، باید ساعت طرح ترافیک متناسب و مساوی با ساعت قانونی ادارات باشد . تا کارکنان اداری بتوانند با وسیله شخصی به محل کارشان رفت و امد نمایند.
در بین روز هم که قرارنیست ترددی باشه و خدمات از طریق مجازی انجام میشه

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۵:۵۲

لااقل تا بعد از کنکور صبر می کردید.

ایرانی۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۵:۲۰

گناه ما ساکنین مناطق مرکزی تهران چیه؟هر وقت طرحو کنسل میکنن مردم از اقصی نقاط ایران با کامیون و وانتو و سواری و...هجوم میارن.جلو در پارکینگ ما پارک میکنن.سد معبر میکنن .هر روز دعوا و بحث داریم .برای گرفتن دو تا نون باید کلی عذاب بکشیم.توروخدا طرح ترافیکو لغو نکنید خیلیا فرهنگشو ندارن

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۶:۵۳

تازه درد بقیه مناطق تهران را دارید می فهمید این چیزی که می گی من هر روزه باهاش درگیرم

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۶:۲۵

اینکه ملت فرهنگ ندارن چه ربطی به طرح ترافیک داره

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۵:۳۲

طرح ترافیک فقط رانت شهرداری است

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۵:۳۰

چاره طرح ترافیک نیست. چون به همه ثابت شد هیچ تاثیری در آلودگی هوا نداشته. در مورد مشکل شما هم که اساسی تر از این حرفاس و باید تو شهرها کار و اشتغال درست بشه تا همه توی یه شهر تجمع نکنن

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۵:۰۵

...امیدواریم از ابتدای شهریور ماه اجرای طرح ترافیک به منظور برقراری نظم شهری مجددا آغاز شود....!!!!!!!


کرونا ثابت کرد طرح نرافیک هیچ تاثیری در آلودگی هوا یا کاهش ترافیک نداشته است فقط بحث درآمد است و به فکر خالی کردن چیب مردم هستند

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۶:۲۴

قبل از کرونا غیر از این فکر می کردی/؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۵:۲۹

حرف حساب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.