آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

خبر خوش مسکنی وزیر برای مردم

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه هنوز هم بازار مسکن ملتهب است و هیچ قیمتی در بازار واقعی نیست از تحویل نخسیتن سری خانه‌های «طرح اقدام ملی مسکن» به مردم تا پایان فصل جاری خبر داد.

خبر خوش مسکنی وزیر برای مردم

به گزارش تابناک به نقل از خانه ملت، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه همچنان توصیه نخریدن خانه را به مردم دارد یا خیر؟، گفت: آن زمان بازار ملتهب مسکن بود و هنوز هم بازار ملتهب است و هیچ قیمتی در بازار واقعی نیست.

وی درخصوص اینکه مردم چه زمانی نتیجه طرح‌های دولت و مجلس را در بازار مسکن خواهند دید؟، توضیح داد: نتیجه اقدامات از اکنون آغاز شده است و ان‌شاءالله در همین فصل تابستان نخسیتن سری خانه‌های "طرح اقدام ملی مسکن" را در استان‌های پیشتاز به مردم تحویل داده می‌شود.

اسلامی در جریان اجرای «طرح اقدام ملی مسکن» در برخی از استان‎ها مردم زمین تحویل می‌گیرند و تعدادی نیز به پروژه‌ها متصل می‌شوند، در واقع جریان سازی فعالی را در بحث مسکن پایه‌گذاری کرده‌ایم.

وزیر راه و شهرسازی در پاسخ به این سوال که تحویل خانه‌های طرح اقدام ملی مسکن منجر به کاهش قیمت مسکن می‌شود یا خیر؟، گفت: کاهش قیمت مسکن تابع عرضه و تقاضا نیست، بلکه تابع شرایط اقتصادی کشور است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

samarej۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۸:۲۸

كجاش خبر خوبي بود؟ اين كه آب پاكي را ريخت رو دست ملت! کاهش قیمت مسکن تابع عرضه و تقاضا نیست، بلکه تابع شرایط اقتصادی کشور است.

خدايا روزي ميرسه كه دولتمردهاي ما بي خيال خبر خوش بشن و بذارن ملت زندگي خودشون را بكنن؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۵/۲۸ ۱۷:۴۶

بنده ایشان را وقتی مدیرعامل هواپیماسازی ایران بودند از نزدیک می شناسم، انسانی خوش فکر و ذاتا خیرخواه،استاد در صاحب خانه کردن پرسنل تحت مدیریت خودشان.امیدوارم در این سال پایانی وزارتشان،خانواده های بیشتری را صاحب خانه کنند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.