آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
7بازدید

تعلیق عضویت مالی در اتحادیه آفریقا پس از کودتا

اتحادیه آفریقا عصر امروز، چهارشنبه بعد از کودتای نظامی علیه قدرت و بازداشت رئیس‌جمهوری این کشور عضویت مالی را تعلیق کرد.

تعلیق عضویت مالی در اتحادیه آفریقا پس از کودتا
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از سایت شبکه روسیا الیوم، اتحادیه آفریقا اعلام کرد، این تعلیق عضویت تا زمان احیای نظام قانون اساسی ادامه خواهد داشت و این اتحادیه خواستار آزادی ابراهیم بوباکار کیتا، رئیس‌جمهوری و مسؤولان دیگر این کشور است.

ارتش که روز سه‌شنبه دست به کودتا زد کمیته مدنی برای نجات ملت تشکیل داد، قانون منع آمد و شد را اعمال کرده و مرز‌های کشور با همسایگان را تا اطلاع ثانونی بسته است.

اسماعیل واگ، سخنگوی انقلابیون گفت‌: ما کمیته ملی برای نجات ملت تشکیل دادیم و تصمیم گرفتیم در قبال ملت، تاریخ و تضمین ادامه امنیت و دوام کشور متعهد باشیم.

او از شورشیان خواست تحول سیاسی را رقم بزنند که به انتخابات بینجامد. کودتاگران گفتند، به توافقات بین‌المللی پایبند هستند.

سربازانی که دست به کودتای نظامی زده‌اند تصمیم خود را برای تشکیل دولت مدنی موقت با هدف برنامه‌ریزی برای انتخابات جدید اعلام کرده‌اند.

همچنین مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا درباره رویداد‌های مالی گفت: آمریکا شورش نظامی در مالی را رد کرده و آن را محکوم می‌کند.

او خواستار آزادی رهبران بازداشت شده این کشور شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.