تداوم وضع قرمز کرونایی پایتخت
فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران از استمرار وضعیت قرمز کرونایی پایتخت خبر داد و گفت: تعطیلات محرم امسال مناسب سفر نیست چرا که بسیاری شهرهای کشور درگیر این بیماری هستند.

به گزارش «تابناک» به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، علیرضا زالی با بیان این مطلب گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۵۰۵ بیمار جدید در بیمارستانهای تهران بستری شدند که ۱۲۷ نفر از آنها در بخشهای ویژه بوده است.
او درخصوص وضعیت کرونایی استان تهران اظهار داشت: یکی از مسائلی که در چند ماه اخیر در افزایش بار کرونا در استان تهران و سایر استانهای دیگر کشور تأثیر گذار بوده سفر است.
زالی با اشاره به تعطیلات متراکم پیش رو گفت: با تجربه ای که از تعطیلات این چنینی و رفتار افراد داریم؛ در این خصوص بسیار نگران هستیم و توصیه اکید ما این است که مردم از سفر اجتناب کنند به خصوص سفر به استانهایی که در شرایط قرمز کرونایی به سر میبرند و قادر به تامین شرایط بهداشتی خود نیستند، به هیچ عنوان مقصد امنی برای سفر نیستند.
او با تاکید بر اینکه تعطیلات محرم امسال مناسب سفر نیست، افزود: بسیاری از استانهای دارای شرایط قرمز و کرونایی قادر به میزبانی مسافران نیستند و در مدیریت بهداشتی استان خود با چالش های جدی مواجه اند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.