جانشین فرمانده ناجا: قاچاق خط قرمز پلیس است

جانشین فرمانده ناجا با تاکید بر اینکه قاچاق خط قرمز پلیس است، تاکید کرد: در بازدید از گمرک تصمیمات جدی و قاطعی برای مبارزه با قاچاق اتخاذ می‌شود.
کد خبر: ۹۹۹۵۰۰
|
۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۰ 29 August 2020
|
4529 بازدید


به گزارش  تابناک به نقل از تسنیم ، سردار قاسم رضایی در گفت‌وگو با خبرنگاران استان هرمزگان اظهار داشت: ملت ایران یک ملت شریف است که سعی دارد به خود اتکایی برسد و به همین سبب هر امری که موجب شود خللی در این خوداتکایی ایجاد شود مبارزه خواهیم کرد.

وی افزود: یکی از این کارها که سبب ایجاد اخلال در امنیت اقتصادی کشور می‌شود ورود قاچاق به کشور است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی کشور گفت: قاچاق در دو مقوله ضد‌فرهنگی از جمله ورود مشروبات الکلی و قاچاقی که سبب شود تولید داخلی با مشکل مواجه شود از سوی پلیس خط قرمز تلقی و برخورد می‌شود.

سردار رضایی به مقوله خروج خام سنگ‌های معدنی از کشور اشاره کرد و در این رابطه نیز تاکید کرد: پلیس مانع از خروج خام سنگ‌های معدنی کشور خواهد شد.

اشتراک گذاری
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟