آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
0بازدید

پیش بینی رییس اتحادیه املاک از بازار مسکن

رئیس اتحادیه مشاوران املاک با بیان اینکه در شهریورماه شاهد آرامش بازار مسکن هستیم گفت: معاملات حدود ۱۰ درصد نسبت به مرداد ماه افزایش یافته است.

پیش بینی رییس اتحادیه املاک از بازار مسکن

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک اظهار کرد: عدم اعلام مداوم قیمت از سوی مراکز آماری و سایت های فروش ملک در بلند مدت منجر به ثبات بازار مسکن خواهد شد و این حوزه را از تلاطمات مصون نگه میدارد.

وی افزود: اعلام قیمت منطقه ای به بازار مسکن آسیب می‌زند؛ به طور مثال زمانی که از سوی مراکز آماری عدد مشخصی به عنوان متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام می شود تاثیر خود را بر مناطق ارزان قیمت تهران میگذارد و حتی سایر شهرستان ها نیز قیمت تهران را ملاک قرار میدهند.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با اشاره به ممنوعیت درج قیمت توسط سایتهای فروش ملک که از اردیبهشت ماه اعمال شده خاطرنشان کرد: این محدودیت باید ادامه پیدا کند و ما از آن حمایت می کنیم؛ زیرا منطقی نیست که هر کاربر بدون هویت مشخصی بتواند یک آگهی با قیمت دلخواه به ثبت برساند.

خسروی درباره آخرین وضعیت بازار مسکن در تهران گفت: ثبات نسبی ایجاد شده در بازارهای موازی مسکن مثل بازار ارز و بورس منجر به آرامش قیمتی در بخش مسکن شده و در شهریور ماه افزایش قیمت نداشتیم. نوسانات جزئی در بعضی مناطق اتفاق افتاده که حالت طبیعی بازار است.

 

وی با اشاره به اصلاح بازار بورس طی هفته های اخیر تاکید کرد: باید امیدوار باشیم تا سرریز نقدینگی از بورس وارد بازار مسکن نشود که البته با تمهیداتی که دولت اندیشیده این اتفاق نخواهد افتاد.

مردادماه امسال میانگین قیمت یک متر مربع مسکن در شهر تهران به ۲۳ میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده که نسبت به ماه مشابه سال قبل ۷۷.۴ درصد و نسبت به ماه قبل ۱۰.۵ درصد افزایش را نشان می‌دهد. بر اساس اعلام بانک مرکزی، همچنین در مردادماه ۱۳۹۹ تعداد معاملات مسکن شهر تهران به ۹۰۸۰ فقره رسیده که نسبت به ماه گذشته ۳۵.۴ درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال گذشته ۱۷۵.۸ درصد افزایش داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۷:۲۷

تابناک امیدوارم این مطلب را سانسورنکنی
اقای خسروی
من اسفند ۹۷ با اعتماد به پیشبینی مصلحت اندیشانه شما مبنی برعدم افزایش شدید قیمت مسکن (حداکثر درحدتورم) درسال ۹۸ ملک خودم را مفت ازدست دادم شما را بخاطر ضرر سنگینی که به من وارد کردید حلال نمیکنم
دیداربه قیامت !

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۴:۰۸

[منطقی نیست که هر کاربر بدون هویت مشخصی بتواند یک آگهی با قیمت دلخواه به ثبت برساند.]

خوب زحمت بکشن اقایون صلاحیت دار قیمت تعیین بفرمایند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۴:۰۵

طنز را داشتین:وی با اشاره به اصلاح بازار بورس طی هفته های اخیر تاکید کرد: باید امیدوار باشیم تا سرریز نقدینگی از بورس وارد بازار مسکن نشود که البته با تمهیداتی که دولت اندیشیده این اتفاق نخواهد افتاد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۳:۵۱

راست گفته از وقتی قیمتها رو نمی ذارن توی منطقه ما 4 میلیون 4 میلیون می کشه بالا خونه ای که ماه پیش متری 20 تومن معامله شده این ماه شده 25 تومن.... چه دل خوشی داره ... دلیل اینکه معاملات هم بالا رفته اینکه کسایی که پس اندازی داشتن زدن توی کار ملک که پولشون از این بیشتر بی ارزش نشه وگرنه مستاجر بدبخت پولش کجا بود

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۳:۴۵

فکری به نظم دادن قراردادهای مشارکت که عموما در مشاوران منعقد می شود باشید بخصوص درمورد حکمیت مضوع قرارداد که توسط مدیر دفتر املاک صورت می گیرد سپاسگزارم

ناصر۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۳:۲۸

نخريد تا ارزون بشود.

مجید۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۳:۱۹

اگه دولت زورش به انبوه سازها که بانکها و بنیادها و... هستن برسه میتون تاثیر ملموس و جدی تو کاهش قیمت بزاره .

نیما۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۳:۰۲

الان توی بازار ارز و طلا و بورس شما آرامش نسبی میبینی؟؟؟؟ کجا زندگی میکنی؟؟؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۴۴

ایشون همیشه هر صحبتی کرده اند دقیقا برعکسش اتفاق افتاده. سرچ کنید در گوگل می بینید.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۳۲

مردم در سایت های اینترنتی عددها رو نگن تا املاکی های مفت خور بیان و املاک مردم رو به قیمت نازل بخرند و با قیمت نجومی به بقیه قالب کنند!!! بعدشم به جای کمیسیون 0.3 درصدی، نیم تا یک درصد از مردم بیچاره کمیسیون بگیرند؟

میشه بفرمایید حذف قیمت خودرو در سایت های اینترنتی چقدر کارامد بود که حذف قیمت مسکن بخواد کارامد باشه؟

ali۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۳۰

شهرستانها هنوز سایت ها قیمت میزنن. شهرستانها را هم در یابید

رنجبر کلهرودی۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۲۸

وقتی بیماری تب دارد معمولا دو کار انجام می شود .یکی زیربنایی و علت بروز تب و رفع و رجوع عفونت احتمالی .و راه و راه دیگر ، کاهش اثرات تب تا بهبودی موارد مثل استفاده ار تب بر و پاشویه و... است. بدیهی که اگر بیماری عفونی و عوفونت درمان نشود ، این پاشویه ها تا مرگ بیمار ادامه خواهد یافت و بیمار خواهد مرد .
بنابراین دوستان صاحب نظر - که متاسفانه نظراتشان تاکنون درست هم از آب در نیامده است- اینقدر پاشویه تجویز نکنند . فکری به حال عفونت شدید بازار ها بکنید .

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۱:۵۸

معلومه رييس اتحاديه مشاوران املاك ميخواد سربه تن سايت ديوار نباشه!!!!!!!!!
چون طبيعي است كه اررقيب خوشش نياد.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۳۴

دلت خوشه ها.

رضا۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۲:۱۴

هر چه شفافیت کمتر دنیا به کام عده ای خاص

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۱۹ ۱۱:۴۸

چندتا املاكي بسته بشه و مردم بريزن داغونشون كنند خونه ارزون ميشه به زودي ميشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.