کدام سیب زمینی‌ها سمی هستند؟

سیب زمینی به دلیل مصرف بالا معمولا به صورت عمده خریداری می‌شود که ممکن است جوانه بزنند که مرکز سم‌های طبیعی است.
کد خبر: ۱۰۰۱۷۷۴
|
۲۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۰ 10 September 2020
|
14983 بازدید

به نقل «تابناک» به نقل از ایرنا از ریدرز دایجست، غذاهای بسیاری را می‌شود با ترکیب سیب‌زمینی و مواد خوراکی تهیه کرد. به دلیل مصرف بالای سیب‌زمینی ممکن است ما به صورت عمده این محصول را خریداری و برای مدت زمان طولانی نگه داریم. قبل از هر چیزی باید بدانیم که نباید سیب‌زمینی و پیاز را در یخچال و زیر نور خورشید قرار دهیم. ایده‌آل‌ترین مکان برای این محصولات در داخل کابینت بدون رطوبت است.

آیا می‌شود سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده را استفاده کرد؟

به عقیده مرکز سم‌های طبیعی، سیب‌زمینی‌هایی که جوانه می‌زنند را باید دور ریخت.سولانین و کاکونین، دو ماده سمی هستند که در سیب‌زمینی‌های جوانه‌زده یافت می‌شوند. این دو ماده برای سلامتی ما بسیار مضر هستند. همچنین سیب‌زمینی‌های سبز شده (که نور باعث تولید ماده کروفیل در سیب‌زمینی می‌شود و به رنگ سبز در می‌آیند) را باید دور بریزید. البته که ماده کروفیل سمی نیست،ولی این نشان از افزایش فعالیت تولید سم است.سم سیب‌زمینی در پوست و جوانه‌های آن وجود دارد.

این سیب‌زمینی‌های سمی چه ضرری دارند؟

سم‌ِ سیب‌زمینی وقتی وارد بدن ما می‌شوند موجب بیماری‌هایی از جمله بیرون روی، حالت تهوع، تب، سردرد و دل درد می‌شود. برای مطمئن بودن از سلامت سیب‌زمینی‌ها، بهتر است همیشه آن‌ها را پوست بکنیم.

برای جلوگیری از سبز شدن و جوانه زدن سیب‌زمینی‌ها بهتر است به مقدار مصرف خود خریداری کنیم و در جای مناسب نگهداریم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟