آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
3بازدید
۲

قاتل آبادانی در صحنه جرم دستگیر شد

فرمانده انتظامی شهرستان آبادان گفت:پس از وقوع یک فقره نزاع منجر به قتل در یکی از محله‌های آبادان قاتل در صحنه ارتکاب جرم دستگیر شد.

قاتل آبادانی در صحنه جرم دستگیر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی آبادان سرهنگ سیدمحسن تقی‌زاده دوشنبه شب اظهار داشت : پس از اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در خصوص نزاع منجر به قتل خانمی جوان به هویت (ف.م)۳۲ساله از طریق تیراندازی با سلاح شکاری توسط همسایه در یکی از مناطق آبادان بلافاصله عوامل انتظامی۱۱۰ در محل حاضر شدند.

وی افزود: ماموران کلانتری ۱۸ ذوالفقاری با حضور سریع در محل فرد قاتل را در صحنه ارتکاب جرم دستگیر که در بازجویی پلیسی ضمن اعتراف به جرم، علت و انگیزه خود را اختلافات چندین ساله با همسایه عنوان کرد .

فرمانده انتظامی آبادان در خاتمه با بیان اینکه قاتل پس از تشکیل پرونده از طریق پلیس جنایی به دادسرا معرفی شد گفت: متاسفانه عدم مراجعه به قانون به هنگام اختلافات شخصی و بعضا عدم پادرمیانی از طرف بزرگان موجبات بروز چنین حوادث تلخی می گردد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۵ ۱۰:۲۴

این نیز مثل کارگردان سینما همسایه اش را به قتل رساند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۵ ۰۸:۴۲

وقتی قانون ضعیف برخورد میکنه
بعضی انسانهای کم حوصله و اعصاب و... مستقیم وارد عمل می شوند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.