رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
8بازدید
۱۲

آخرین آمار کرونا تا ۲۹ شهریور ۹۹/ مجموع قربانیان کرونا در ایران از ۲۴ هزار نفر گذشت

از میان موارد مشکوک ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشورمان در ۲۴ ساعت اخیر، آزمایش ۲۸۴۵ تن دیگر مثبت شد تا به شمار مبتلایان «کووید-۱۹» اضافه شود؛ مبتلایانی که بسیاری شان بهبود یافته و مرخص شده‌اند، ولی هنوز برخی شان بستری هستند و حال ۳۸۹۳ تن از ایشان وخیم است.

آخرین آمار کرونا تا ۲۹ شهریور ۹۹/ مجموع قربانیان کرونا در ایران از ۲۴ هزار نفر گذشت
تابناک اجتماعی
پس از شناسایی موارد مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در نقاط مختلف کشور و انجام تست‌های ویژه، شمار مبتلایان از ۴۱۹ هزار تن گذشت.
 

به گزارش «تابناک»؛ دکتر سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشورمان گفت: از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیار‌های قطعی تشخیصی، دو هزار و ۸۴۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۱۴۹ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۴۱۹ هزار و ۴۳ تن رسید.

وی در ادامه گفت: در ۲۴ ساعت اخیر، ۱۶۶ تن از مبتلایان جانشان را از دست داده‌اند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جان باختگان این بیماری در کشورمان به ۲۴ هزار و ۱۱۸ تن رسیده است. همچنین تا به امروز خوشبختانه ۳۵۷ هزار و ۶۳۲ تن بهبود یافته‌اند.

لاری افزود: ۳۸۹۳ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند. همچنین تاکنون ۳ میلیون و ۷۱۹ هزار و ۲۱۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

وی در تشریح وضعیت استان‌های مختلف کشورمان گفت: استان‌های تهران، مازندران، گیلان، قم، اصفهان، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، یزد، زنجان و قزوین در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های آذربایجان غربی، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبیل، بوشهر، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، خراسان جنوبی، مرکزی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، گلستان و خوزستان در وضعیت هشدار قرار دارند.

بر پایه آمار‌های ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» در کشورمان ۶.۳ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۳.۷ درصد؛ این در حالی است که میانگین نرخ مرگ در جهان به ۴.۱ درصد رسیده و روند کاهشی خود را حفظ کرده است.

 
 
برای مشاهده آخرین و به روزترین آمار مبتلایان، جان باختگان و بهبود یافتگان ویروس کرونا و همچنین اطلاع از «نرخ مرگ» و «نرخ بهبود» در کشورمان و جهان، اینجا را کلیک کنید.
 
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

؟۱۳۹۹/۰۶/۳۰ ۱۴:۰۷

حالا مداحا کجان بیان جواب بدن؟

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۷:۲۲

این نتیجه اون سفرهای و عزاداری هاست

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۲۳:۱۳

کشوری که تمام فعالیتها بصورت عادی درجریان است اگر ویروس گسترش پیدا نکند باید تعجب کرد

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۶:۳۹

امروز نمودار تست هایی که کشور های دنیا انجام داده اند را نگاه می کردم تقریبا همه کشورها از روزی که تست ها را شروع کرده اند خط نمودارشون رو به بالا و صعودی و همراه با نوسان بوده تنها کشوری که با افتخار و اقتدار یک خط صاف از روزهای اولی که تست را شروع کردند داشته ایران ماست با درایت تمام اجازه ندادن با زیاد شدن تست نمودار تست هم صعودی بشود، احتمالا فکر می کردند اگر نمودار تعداد تست شان صعودی نشود امار مبتلایان صعودی نمی شود و کرونا هم در ایران رشد نمی کند و ثابت می ماند.

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۸:۰۶

تازه ادعای صادرات کیت هم دارند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۶:۲۷

باخدا 166نفر جان باختن؟؟؟ووهان وقم بیچارمون کرد رفت پی کارش...

خویی۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۶:۲۴

بابا به پیر به پیغمبر عده ای خواسته یا از روی جهالت با نزدن ماسک مردم را بیچاره کرد ه اند مسولین هم که در اجبار زدن ماسک ورعایت ان حتی در ادارات ومکانهای سربسته به عرضه گی خود را ثابت کرده اند

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۵:۱۹

تبریک. بنویسید 24000 بخوانید دومیلیون و چهارصدهزار

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۵۴

کرنا اولویت آخر دولت است

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۸:۰۴

اتفاقا اولویت اول دولت است اما نه کنترل آن

ناشناس۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۳۵

به به به مدیریت عالی مسئولان

شهروند۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۱۴:۲۴

یعنی مقامی در این کشور جرات برکناری روحانی نداره چند نفر دیگه باید فوت کنند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.