واکنش اسرائیل به توییت عبری روزنامه وابسته بن سلمان

روزنامه سعودی "عرب نیوز" تصویر پروفایل و تصویر جلد خود را در توییتر به تصاویری حاوی عبارت "شانا توفا" (سال خوب به زبان عبری) تغییر داد که به مذاق وزارت خارجه اسرائیل خوش آمد.
کد خبر: ۱۰۰۳۷۱۰
|
۲۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۶ 19 September 2020
|
10038 بازدید
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، این روزنامه از سوی شرکت تحقیقات و انتشارات عربستان منتشر می‌شود که روزنامه الشرق الاوسط و مجله سیدتی نیز زیر نظر آن منتشر می‌شوند.

گفته می‌شود این روزنامه تحت نظارت خاندان ملک سلمان، پادشاه سعودی بوده و در حال حاضر مستقیما زیر نظر محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان اداره می‌شود.

این پیام تبریک روزنامه سعودی به مناسبت سال عبری جدید است که یهودیان جهان امروز، شنبه و فردا را به این مناسبت جشن می‌گیرند.

وزارت خارجه اسرائیل نیز همراه با تصویری که جلد روزنامه سعودی با عبارت "شانا توفا" ضمیمه‌اش بود، نوشت: روزنامه عرب نیوز عربستان جلد الکترونیکی خود و تصویر پروفایلش را به عبارت "شانا توفا" به مناسبت سال جدید عربی یعنی "سالی خوب" تغییر داد.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
با توجه به پیشنهاد ترامپ برای مذاکره با ایران، با انجام این مذاکرات در شرایط فعلی موافقید؟