آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
10بازدید

استقلال صعود کند، در مرحله حذفی به الهلال می‌خورد

در چارچوب دیدارهای هفته پنجم لیگ قهرمانان آسیا در گروه B ، تیم پاختاکور ازبکستان از ساعت ۲۲:۳۰ یکشنبه شب در ورزشگاه الجنوب دوحه مقابل شباب الاهلی امارات رده سومی قرار گرفت.

پاختاکور که برای قطعی کردن صعود نیاز به پیروزی مقابل شباب الاهلی داشت، با وجود حملات زیاد و ۵ شوت در چارچوبی که در مقابل یک شوت در چارچوب حریف اماراتی‌اش زد، در نهایت نتوانست به برتری دست پیدا کند تا این مسابقه با تساوی بدون گل به اتمام برسد.

تیم فوتبال پاختاکور ازبکستان با این تساوی ۸ امتیازی شد و نتوانست به یک امتیازی الهلال ۱۱ امتیازی و صدرنشین برسد تا برای قطعی کردن صعودش از مرحله گروهی نیاز به برد در بازی پایانی مقابل شهرخودرو یک امتیازی داشته باشد.

 

 

 

شباب الاهلی ۷ امتیازی نیز با این تساوی امیدوار به صعود ماند و با شرایط موجود، اماراتی‌ها امیدوار هستند که در بازی آینده مقابل الهلال عربستان به پیروزی دست پیدا کنند تا شهرخودرو ایران نیز با نباختن مقابل پاختاکور ازبکستان، موجب صعود شباب الاهلی شود.

 

اما جدا از سرنوشت تیم دوم صعود کننده از گروه B ، مشخص شد که الهلال عربستان صدرنشین این گروه خواهد بود و حتی در صورت شکست در بازی آینده مقابل شباب الاهلی و از سوی دیگر برتری پاختاکور برابر شهرخودرو، تیم ازبکستانی به دلیل عدم نتیجه‌گیری در بازی رو در رو مقابل الهلال، به‌عنوان تیم دوم صعود می‌کند.

 

 

 

 

این اتفاق موجب می‌شود تا در صورتی که استقلال ایران در بازی آینده بتواند الاهلی عربستان را شکست داده و به‌عنوان تیم دوم گروه A صعود کند، در مرحله یک هشتم نهایی به مصاف الهلال برود که دیداری دشوار برای آبی‌ها خواهد بود؛ البته در صورتی که بازیکنان کرونایی قهرمان آسیا بهبود پیدا کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.