آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
3بازدید

جنگل‌های جنوب پلدختر طعمه حریق شد

دهیار روستای چم گرداب پلدختر گفت: آتش سوزی جنگل‌های جنوب پلدختر را از روستای پاعلم تا روستای دره خزینه در سه نقطه در برگرفته است.

جنگل‌های جنوب پلدختر طعمه حریق شد
به گزارش تابناک به نقل از فارس، نصرالله حسین‌زاده اظهار داشت: این آتش‌سوزی از عصر یکشنبه (روز گذشته) در جنگل‌های کیالان پاعلم رخ داد که گستره آن به جنگل‌های چال گندم دره خزینه گسترش یافته است.

وی افزود: شدت این آتش‌سوزی به حدی است که تا کنون چندبار در چند نقطه با تلاش نیرو‌های منابع طبیعی مهار، اما مجدد شعله‌ور شده است.

دهیار روستای چم گرداب پلدختر گفت: نیرو‌های مردمی و عشایر مستقر در منطقه نیز همچنان برای مهار این آتش‌سوزی به نیرو‌های منابع طبیعی ملحق می‌شوند، اما تا کنون تلاش آن‌ها برای اطفا کامل حریق بی‌نتیجه مانده است.

وی افزود: صعب‌العبور بودن منطقه، سراشیبی‌های تند، وزش باد، گرمای هوا و تاریکی شب از عوامل بازدارنده برای مهار این آتش‌سوزی هستند و تلاش نفس‌گیر نیرو‌ها مستقر در منطقه در چنین شرایطی موجب تضعیف آنان می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.