همسر مولاوردی بازداشت و آزاد شد
به گفته این منبع اگاه دلیل بازداشت، فیلمبرداری از ساختمان دادگاه انقلاب در خیابان ذکر شده است.

به گزارش تابناک به نقل از شرق،حمید آیتی، همسر شهیندخت مولاوردی معاون سابق رئیس جمهور در خارج از دادگاه انقلاب بازداشت شد.
یک منبع آگاه در تشریح ماجرای بازداشت همسر مولاوردی به شرق گفت: ظهر دیروز دادگاه مولاوردی معاون سابق امور زنان ریاست جمهوری در دادگاه انقلاب برگزار شد. همسر مولاوردی که امکان حضور در جلسه دادگاه را نیافته بود در بیرون دادگاه انقلاب در انتظار همسرش بود که به ناگاه بازداشت و به دادسرای اوین برده شد. به گفته این منبع اگاه دلیل بازداشت، فیلمبرداری از ساختمان دادگاه انقلاب در خیابان ذکر شده است.
پس از انتشار خبر بازداشت همسر شهیندخت مولاوردی او توضیحاتی را به شرق ارائه کرد.
مولاوردی گفت: دیروز همسرم که در بیرون دادگاه حضور داشت موقع خروج اقدام به عکس گرفتن (و نه فیلمبرداری!) از من و وکیلم میکند که بنا به سوءتفاهمی که برای یگان حفاظت دادگاه پیش آمد، با ارائه توضیحات و بعد از ساعاتی به منزل بازگشتند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
روزانه هزاران نفر وارد ساختمان دا گاه می شوند. کجایش محرمانه و سری است
کسی ک بفکر مردم نباشد همون بهتر که بجون هم دیگه بیفتند
حالا عكس براي چي گرفته؟؟ كلكسيونتو تكميل كنه!؟
شانس آوردی یه زمانی از خودی ها بودی.
فیلمبرداری از ساختمان دادگاه انقلاب در خیابان طبق کدام قانون جرم است مگر مرکز نظامی است؟
حالا عکس گرفتن از دادگاه ممنوعه ؟ یه عده هنوز فکر می کنند ، ارزش یه ساختمون دادگاه اندازه سایت انرژی هسته ای سری و امنیته ؟
نمیشد گوشی رو همونجا چک کنن ؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.