آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

محمود فکری: خودم و خانواده ام امنیت جانی نداریم

متأسفانه ازشب گذشته که شماره تلفن همراه من را منتشرکردند هم خودم و هم خانواده ام را ازطریق تماس، پیامک، تلگرام و واتس آپ تهدید کرده اند. خودم و خانواده ام امنیت جانی نداریم و به همین خاطر تصمیم گرفته ام شکایت کنم.

محمود فکری:  خودم و خانواده ام امنیت جانی نداریم

به گزارش  تابناک به نقل از "ورزش سه" روز گذشته و پس از عقد قرارداد رسمی محمود فکری با باشگاه استقلال، متن قرارداد این مربی با نساجی درفضای مجازی با آدرس منزل و شماره تلفن شخصی اش منتشر شد!

محمود فکری سرمربی سابق نساجی مازندران دراین رابطه گفت: من تصمیم گرفته بودم دیگر صحبتی درباره نساجی مازندران و مدیرانش انجام ندهم و تمام تمرکز خودم را روی کاردراستقلال تهران بگذارم اما ازدیشب (چهارشنبه شب) دراقدامی کثیف آدرس منزل و شماره تلفن من را نیزکه درقرارداد آمده بود را درفضای مجازی منتشرکردند.

وی ادامه داد: شب گذشته عده ای که آدرس منزل من را ازطریق انتشارقراردادم پیدا کرده بودند ضمن شکستن شیشه ماشین بنده، پرچم نساجی را روی خودرو شخصی ام نصب کردند. متأسفانه ازشب گذشته که شماره تلفن همراه من را منتشرکردند هم خودم و هم خانواده ام را ازطریق تماس، پیامک، تلگرام و واتس آپ تهدید کرده اند. خودم و خانواده ام امنیت جانی نداریم و به همین خاطر تصمیم گرفته ام شکایت کنم.

سرمربی جدید استقلال تهران افزود: قرارداد من که درآن آدرس منزل من و تلفن شخصی ام درآن نوشته شده یک برگه عمومی نیست. این قرارداد دراختیارسازمان لیگ فوتبال، هیئت فوتبال مازندران و باشگاه نساجی مازندران است. ازآنجایی که امنیت خانواده ام را به مخاطره انداخته اند قصد شکایت دارم. باید مشخص شود این قرارداد من را چه کسی و چگونه درفضای مجازی و برخی کانال های قائم شهری و مازندرانی منتشر کرده است تا برخی اراذل و اوباش و نه هوادارواقعی نساجی به آدرس منزل من مراجعه کرده و شیشه خودروی من را بشکنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۹:۳۳

آقا محمد گفته قراردادم با نساجی ‌پخش شده نگفته قردادم با استقلال

سعید۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۸:۵۶

آقای فکری قراردادت را کسانی در فضای مجازی منتشر کرده اند که برای زمین پرسپولیس ایران ٬ از ارسال هر اراجیفی کوتاهی نکردند !

مجید۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۸:۵۵

آقای فکری تو زندگی به جز پول خیلی چیز های دیگر هست که هرگز کسی فراموش نمی‌کند شماکه درنساجی کارکردی میتوانستی خیلی آبرومندانه از تیم جدا بشی حدعقل زحمتی که برای تیم کشیدی با این کارت به فنا دادی دیگر کسی از خوبی شما حرف نمی‌زند راه داشتی ولی انجام ندادی

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۸:۴۲

فکری حقته دوروز دیگه از استقلال پرتت میکنن از مربیهای قبلی یکساله اخیراستقلال که بزرگترنیستی

محمد۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۸:۲۴

قراردادت با استقلال دست نساجی ها چی کار می کنه؟؟؟؟!!!!

مصی۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۸:۲۹

قرارداد قبلیش بوده شومپیت

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۷:۵۱

عجب اراذلی پیدا میشه در بین مدیران فوتبالی ما!!! مگه میشه مگه داریم

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۷:۰۰

زنده بادپرسپولیس

علی هیودی۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۶:۳۷

آقایون نه به اصطلاح محترم نساجی مازندران چرا دست از آقای محمودخان فکری وخانواده محترمش برنمیدارید دیگر ولش بکنید اینقدر خودش و خانواده اش رو توسط دیگران آزار ندهید بگذارید کارش رو در استقلال آغاز بکند و ادامه بدهد شماها هم دنبال حمید مطهری پرسپولیس برویید برایتان خیلی بهتر است و بگذارید آقای محمود فکری و خانواده محترمشان واقعا آرامش داشته باشند

علی‌هیودی۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۶:۰۸

باید نیروی‌انتظامی‌ این اراذل‌ واوباش‌ روهم‌ که‌باعث‌ ناراحتی‌ جناب‌ محمودخان‌ فکری‌ و خانواده محترمشان شده‌اند ردیابی‌ و دستگیر کنند و در سطح‌ شهر بگردانند تا درس‌ عبرتی‌ برای دیگر اراذل‌ واوباش‌ باشد

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۶:۰۳

فکری بسه دیگه دعوایی بود تمام شد

KIA۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۵:۳۲

جناب آقای فکری تا حالا توی این مملکت چه کسی و خانواده وی در محیط ورزشی مورد تعرضقرار گرفته که شما دومیش باشی . تصمیم جنجالی گرفتی به احساسات اون مجموعه هوادارها پشت کردید . حالا هم تحمل داشته باش قدری خویشتنداری کن . جو نده .

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۵:۱۴

شوی جدید کوچکان برای بزرگ شدن

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۴:۵۲

حقته ادمی که علارغم قراداد داشتن با یک تیمی بخاطر پول کثیف دولتی قراردادشو زیر پا میزاره حکمش چی میتونه باشه؟ خیانت !!!

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۸:۴۸

الگوی بد یعنی گل محمدی

ناشناس۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۴:۴۵

چه کسی منتشر کرده ؟؟ برخورد با کسی که منتشر کرده است

عماد۱۳۹۹/۰۷/۱۷ ۱۴:۳۷

بابا بذار از راه برسی، بعد شروع کن!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.