آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

آخرین تمرین تیم ملی قبل از مصاف فردا با مالی

آخرین تمرین تیم ملی پیش از دیدار دوستانه مقابل مالی از ساعت ۱۷ امروز به وقت محلی در زمین شماره ۲ امیر اسپورت آنتالیا برگزار شد. در این تمرین، تیم ملی با همه بازیکنان‌ اعزامی به آنتالیا زیر نظر کادر فنی به مرور تمرینات پرداخت.

به گزارش تابناک ورزشی، در آغاز تمرین، دراگان اسکوچیچ، سرمربی تیم ملی به بیان اهداف تمرین امروز پرداخت و از شاگردانش خواست هم‌چون روزهای گذشته با تمرکز کامل تمرینات را انجام دهند.

کادر فنی تیم ملی تمرینات مفرحی را برای ملی پوشان در نظر گرفته بود. در ادامه بازی تحت فشار و تمرین ضربات ایستگاهی در دستور کار قرار گرفت.

هم‌چنین سه دروازه‌بان تیم ملی هم جداگانه تمرینات اختصاصی را پشت سرگذاشتند. مربی دروازه‌بان‌های تیم ملی برای هر سه دروازه‌بان تمرین شروع مجدد با پرتاب دست و زدن شوت را در نظر گرفته بود.

در سوی دیگر، تیم ملی مالی، حریف تیم ملی ایران در یکی از زمین‌های مجاور به تمرین پرداخت.

بازی دوستانه ایران و مالی فردا ساعت ۱۷:۳۰ در ترکیه برگزار می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.