آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
3بازدید

نخستین برد استقلال با فکری مقابل حریف لیگ برتری

 استقلال موفق شد با هدایت سرمربی جدیدش در دیداری دوستانه نفت مسجدسلیمان را شکست دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم‌های استقلال و نفت مسجدسلیمان، امروز(دوشنبه) در دیداری دوستانه به مصاف هم رفتند. این بازی در زمین شماره دو ورزشگاه آزادی و در دو وقت ۴۰ دقیقه‌ای برگزار شد و استقلال در پایان توانست با نتیجه ۲ بر یک حریفش را شکست دهد. این مسابقه اولین تجربه محمود فکری به عنوان سرمربی استقلال در یک بازی جدی و با تیمی لیگ برتری بود.

استقلال بازی را با ترکیب سیدحسین حسینی، سیاوش یزدانی، محمدحسین مرادمند، شاهین طاهرخانی، میلاد زکی‌پور، احمد موسوی، فرشید باقری، مسعود ریگی، آرش رضاوند، داریوش شجاعیان و سجاد آقایی آغاز کرد.

آبی‌پوشان در تمام نیمه اول مالک توپ و میدان بودند و موقعیت‌های زیادی روی دروازه‌ حریف ایجاد کردند که در نهایت این نیمه با دو گل مسعود ریگی(دقیقه ۲۸) و آرش رضاوند (دقیقه ۳۴)، ۲ بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

در نیمه دوم رشید مظاهری به جای سیدحسین حسینی درون دروازه استقلال قرار گرفت. چند دقیقه بعد از شروع بازی هم متین کریم‌زاده، بابک مرادی و وریا غفوری برای استقلال وارد زمین شدند. زکریا مرادی و امیرحسین خدامرادی دیگر تعویض‌های استقلال بودند.

در دقیقه ۷۳ مسابقه نفت مسجدسلیمان موفق شد یکی از گل‌ها را جبران کند؛ شوت مهدی نیایش از روی ضربه ایستگاهی با برخورد به دیوار دفاعی تغییر جهت داد و وارد دروازه استقلال شد. در نیمه دوم بازی پایاپای دنبال شد و همچنین برخوردها نسبت به نیمه اول بیشتر بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.